AUTO KINKELA- MONTAŽA I PRODAJA EUROKUKI

Put za brdo 31, Ičići, Hrvatska

Web stranica

+38551704297

} 08:00-16:00, sub: 08:14.00

Auto Kinkela poduzeće je sa višegodišnjim iskustvom u montaži i prodaji eurokuka. Direktni smo uvoznici i distributeri elektricnih modula i eurokuka. Tijekom godina rada stekli smo mnoge pouzdane hrvatske i europske partnere.
Surađujemo sa Auto Kućama na području Primorsko-Goranske ,Istarske , Dalmatinske te Ličko-Senjeske županije.

Naša ugradnja eurokuka odlikuje se brzinom i kvalitetom te prihvatljivom cijenom.

ŠTO JE EURO KUKA

-Euro kuka je dodatak cestovnom vozilu cija je namjena priključak i vuča raznih prikolica široke  namjene , kampera , te prikolica drugih namjena koje zadovoljavaju cestovne standardne.
Euro kuka ima mogučnost brze montaže i demontaže glavnog dijela (same kuke) na nosivi modul . Primjerice kada ste završili transport vaše prikolice i želite nastaviti vožnju bez nje, eurokuku možete u roku par minuta demontirati i pohraniti u prtljažnik.
Eurokuka je proizvod i dodatak vašem vozilu koji je atestiran i prihvačen od strane Europske Unije i Republike Hrvatske.

Za cestovna vozila novijeg datuma ,uz eurokuku u kompletu dolazi i strujni modul koj pruža
prijenos elekrične energije iz automobila na prikolicu, što obuhvača osnovnu rasvjetu te svu signalizaciju. Pritom se čuvaju elektrilne instalacije vašeg vozila od izgaranja ili  mogučih šteta nastalih strujnim preopterećenjem.

Na starijim modelima automobila i vozila taj modul nije potreban  već se električna energija prenosi klasičnim električnim instalacijama.

STRUJNI MODUL

Strujni model štiti električne instalacije vašeg vozila od izgaranja ili mogučih  šteta nastalim strujnim preopterečenjem. Euro Kuka sa strujnim modulom je vaša sigurnost…

KVALITETA I BRZA UGRADNJA

Eurokuka ugrađena u Auto Kinkeli ,odlikuje se kvalitetom , sigurnoscu i lakoćom uporabe.
Ugradnja se obavlja u kratkom roku i uz cijene povoljne svakom vozaču. Posjetite nas ,
uvjerite se u kvailtetu Eurokuka Kinkela.

Pogledano 4397 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa