RONILAČKI CENTAR – DIVE SIDE NOVI VINODOLSKI

Obala kneza Branimira, Novi Vinodolski, Hrvatska

Web stranica

+385 99 388 7589

} pon-pet: 09:00-18:00

Ronilački centar DIVE SIDE smjestio se uz samu obalu na prekrasnoj plaži u stoljetnom gradu Novi Vinodolski. S vlastitim ulazom u more, terasom, tuševima, odvojenim svlačionicama i spremištem opreme pružit ćemo Vam kompletan komfor. Ronilačka ponuda po vrhunskim SSI standardima obuhvaća sve kategorije tečajeva za djecu i odrasle. Organizacija ronilačkih izleta na prekrasnim lokacijama Kvarnerskog podmorja, provest će vas kroz podvodne grebene, zidove i spilje, te nezaboravne olupine.

Prepustite se čarima mističnog podmorja i doživite nove pustolovine u društvu DIVE SIDE-a.

TEČAJEVI

 • DISCOVER SCUBA1 uron u pratnji instruktora . Svrha urona je upoznati polaznika sa ronilačkom opremom i zaroniti do dubine od 6 metara.
 • TRY SCUBA DIVINGNamjera odnosno cilj TRY SCUBA tečaja je da ne-roniocima pruži mogućnost da zarone s ronilačkim aparatom na siguran i zabavan način. Trajanje programa je ukupno 5 sati te se sastoji od 1 urona na dah i 2 urona s ronilačkim aparatom.
 • SCUBA DIVERNamjera SCUBA DIVER programa je da ne-ronioce osposobi da mogu roniti s ronilačkim aparatom pod direktnim nadzorom instruktora ili voditelja ronjenja. Tečaj obuhvaća 3 teorijske i 3 praktične lekcije. Po završetku programa tečajac dobiva certifikaciju te može roniti u otvorenim vodama pod direktnim nadzorom instruktora ili voditelja ronjenja do dubine od 12 metara, te može pristupiti dodatnoj obuci za dobivanje OPEN WATER DIVER certifikacije.
 • JUNIOR OWDKompletan tečaj za djecu od 10 – 15 god. Sastoji se od 6 teorijskih i 6 praktičnih lekcija. Po završetku tečaja JUNIOR OPEN WATER DIVER polaznik dobiva internacionalnu licencu i iskaznicu . Nakon navršenih 15 godina kandidat može pristupiti ispitu za licencu OPEN WATER DIVER.
 • OPEN WATER DIVERRonilački tečaj za početnike sastoji se od 6 teorijskih i 6 praktičnih lekcija. Po završetku tečaja OPEN WATER DIVER polaznik dobiva internacionalnu licencu i iskaznicu te može roniti do dubine od 18 metara.
 • SPECIALITY COURSETečajevi namijenjeni naprednim roniocima.

  Tečaj obuhvaća jednu specijalnost ronjenja kao što je: dubinsko ronjenje, navigacija, noćno ronjenje, ronjenje na olupinama, ronjenje s broda, podvodna fotografija.

 • STRESS & RESCUEŽelite li svoje ronilačke sposobnosti i znanja podignuti na veću razinu, onda je STRESS AND RESCUE pravi odabir. Učenje prepoznavanja stresa te sprečavanja nezgoda i spašavanja prilikom ronilačkih nezgoda, stvorit će od Vas više od običnog ronioca.
 • ADVANCED OWDTečaj namijenjen roniocima koji žele više. Specijalnost navigacija, dubinsko ronjenje, noćno ronjenje i ronjenje u smanjenim uvjetima vidljivosti te 4 specijalnosti po izboru pružit će vam uvid u nove vidike ronjenja.
 • MASTER DIVER4 specijalnosti + Stress & Rescue
 • DIVE GUIDETečaj osposobljavanja za voditelja ronjenja. To je najprestižniji tečaj u ronilačkim kategorijama.

  U trajanju tečaja od 7 dana, moći će te voditi grupu ronioca na ronjenje te asistirati kod OWD tečajeva.

Pogledano 629 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

CENTAR ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH- TRSTENIK

+38521 461 005

Papandopulova ulica 15, Split, Hrvatska

08:00-20:00

Oznaka na karti

Centar za obrazovanje odraslih „Trstenik“ osnovan je 2006.godine. Kao obrazovna ustanova djeluje u Splitu, te izvan sjedišta u Šibeniku i Pločama.  Pročitaj više »

EPIDAURUM RONILAČKI & SPORTSKI CENTAR

+385 20 471 386

Šetalište Žal, Cavtat, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19.00

Oznaka na karti

O NAMA Naš centar Vam pruža brojne mogućnosti, kao što su ronilački izleti u pratnji iskusnih instruktora ronjenja, najam cjelokupne opreme, upoznavanje sa ronjenjem, ronilačke tečajeve (OWD, AOWD, DIVECON, STRESS&RESCUE…  Pročitaj više »

DIVING CENTAR BLUE PLANET

+385 918990973

Masarykov put 20, Dubrovnik, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

O NAMA Ronilački centar Blue Planet otvoren je 2005. godine s obiljem entuzijazma i skromnim sredstvima – s nekoliko boca, malim kompresorom, drvenim brodićem.  Pročitaj više »