RAKIJE ĐANIĆ

Ulica Petra Preradovića 3, Podgorač, Hrvatska

Web stranica

031 698 888

} 08.00-18.00

Ovim putem želimo Vam predstaviti i ponuditi poslovnu suradnju. Za početak, nekoliko riječi o nama. Obrt Đanić posluje od 2003 godine. Sjedište i proizvodnja nalazi se u Podgoraču, a predstavništva u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru. Bavimo se tradicionalnom proizvodnjom prirodnih rakija i likera po recepturi naših starih.

U našem asortimanu nalazi se široka paleta proizvoda namijenjenih trgovinama i ugostiteljstvu. Trenutno imamo sedamnaest okusa rakija i likera ( viljamovka, šljivovica, travarica, lozovača, jabukovača, liker od limuna, meda, oraha, višnje, borovnice, kupine, divljeg šipka, pelina, rogača, smokve, bazge, lavande ). Proizvodnja se temelji na tradiciji i korištenju kvalitetnog voća za proizvodnju rakija i likera.

Ponosimo se modernom destilerijom Muller, Njemačke proizvodnje i kvalitete. Naši proizvodi baziraju se na 100% voću bez dodataka aroma i bojila. Naš cilj je održati tradicionalnu proizvodnju s naglaskom na kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Trenutno smo u realizaciji plana proširivanja predstavništva s krajnim ciljem pokrivanja svih većih gradova u državi.

Osim poslovanja u Hrvatskoj bilježimo značajan rast izvoza koji trenutno čini 40% ukupnog prometa. Od posljednjih istaknutih suradnji spomenuli bi, ekskluzivni ugovor sa HNK Hajduk. Nadam se da smo Vam kroz ovo kratko predstavljanje, uspjeli privući pozornost i interes za suradnjom, te da ćemo dobiti priliku osobno se predstaviti. U očekivanju Vašeg kontakta srdačno Vas pozdravljamo.

Pogledano 4227 put(a), 10 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

  1. Sonoko Abe
    Sonoko Abe

    Can I buy lady’s shoe bottle liqueur by online?

    16.05.2021 na 03:55 Odgovori

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa