KOVANE OGRADE POPULARNO 

Junkovićev put 10, Zagreb, Croatia

Web stranica

+385 98 693-141

} pon-sub: 08:00-17:00

Dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži kovanih ograda (dvorišnih, balkonskih ravnih ili lučnih, unutarnjih i vanjskih stepenica ravne ili spiralne, francuskih balkona, industrijskih ograda od željeza, vibro pletiva i istegnutog metala), vrata (kapija, portuna) pješački, dvokrilni, klizni i samonosivi bez šine, kovanih elemenata za samougradnju, rukohvata, ukrasnih zaštitnih rešetkih za prozore i vrata, ukrasni predmeti od kovanog željeza ( svjećnjaci, lusteri, karniže, vješalice…),  metalni namještaj (stolovi, stolice, kreveti…) i drugih proizvoda od željeza, kovanog željeza i u kombinaciji kovanog željeza i inoxa.

Izrađujemo čelične konstrukcije za krovove, nadstrešnice, stepeništa i montažne objekte. Sve proizvode možemo isporučiti vruće pocinčane što znači dugogodišnju zaštitu od korozije na koju dajemo garanciju od 25 godina. Nakon cinčanja proizvoda vršimo elektrostratsko lakiranje u boji po Ral ton karti po želji kupca najkvalitetnijim bojama W+S Njemačkog proizvođača koja se nanosi direktno na cink. Proizvodi koji ne idu na cinčanje podliježu procesu antikorozivne zaštite i odmašćivanja materijala. Nakon potapanja u temeljnu boju ili ručno nanošenje boje na kritična (zahtjevna) mjesta vrši se strojno elektrostatičko lakiranje temeljnom bojom WS-KOROGRUND, te završni sloj lakom po odabiru kupca ili dvokomponentnom bojom WS-COROXXAN 2 u 1 (temeljna + završna u jednom premazu).  Po završetku i ove faze bojanja, pristupa se završnoj dekoraciji elemenata ” BOJAMA WS-PATINA “. Na svim vratima (kapijama, portunima) ugrađujemo brave ili odgovarajuće mehanizme za zaključavanje sa ukrasnim kovanim okovima i kvakama. Na svim vrstama vrata (kapija,portuna) moguća je ugradnja motora na daljinsko upravljanje (električnim mehanizmom za otvaranje ). I na pješačkim vratima (kapijama,portunima) moguća je ugradnja električne brave sa interfonom i uređajem za otključavanje iz Vašeg doma.

Za više informacija nam se obratite sa punim povjerenjem. Posjetite našu web stranicu: http://kovane-ograde.com

Sažetak
Datum
Naziv
KOVANE OGRADE
Ocjena
51star1star1star1star1star

Usluga je dostupna i izvan RH!

Sažetak
Datum
Naziv
KOVANE OGRADE
Ocjena
51star1star1star1star1star

Pogledano 12187 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

SONEX – Tende i nadstrešnicePOPULARNO 

+385 98 470 359

Samoborska cesta 176, Zagreb, Croatia

08:00-17:00

Oznaka na karti

Tende Optimalna zaštita od sunca za terase, balkone, lođe, izloge i slične prostore daje vam veliki izbor raznih tipova Sonex tendi.  Pročitaj više »

CALEGRA HORTIKULTURA

+385 1 3771 731

Hanuševa ulica 2, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-18:00

Oznaka na karti

Želite urediti okoliš Vašeg poslovnog ili privatnog prostora? Naši stručnjaci stoje Vam na raspolaganju. CALEGRA HORTIKULTURA je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, uređenju i održavanju zelenih površina.  Pročitaj više »

ALUPROTEKT – ŽALUZINE I ZAVJESE

+3851 6558 001

Ul. dr. Luje Naletilića odv., 10000, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Tvrtka ALU PROTEKT d.o.o. osnovana je 1989.g. Prvobitno smo počeli sa proizvodnjom aluminijskih žaluzina i trakastih zavjesa.  Pročitaj više »