METAL-KO STROJOBRAVARSKIOBRT

Sveti Urban 246, Hrvatska

Web stranica

+38540 830 373

} 08:00-17:00

Strojobravarski obrt METAL-KO osnovan je 2004. godine sa ciljem da se kupcu ponudi proizvod vrhunske kvalitete po prihvatljivoj cijeni.

U proizvodnju je uloženo znanje i iskustvo skupljeno u Njemačkoj i Italiji pa smo ubrzo postali jedni od vodećih proizvođača priključne mehanizacije za vinogradarstvo i voćarstvo na području Hrvatske.
*Stalno doškolovanje i izobrazba jedan je od uvijeta zadržavanja kvalitete na samome vrhu.

Odlika obrta je u izuzetna fleksibilnost i sposobnost prilagođavanja svakome izazovu konstrukcije novog stroja, kao i stalno usavršavanje postojećih modela, što je garancija kvalitete naših proizvoda.
Nakon prodaje stroja ostajemo u kontaktu sa kupcem radi prikupljanja podataka i iskustava u radu sa strojem, što nam je izvor najvrednijih podataka o radu stroja i mogućnostima njegovog usavršavanja.Naše strojeve u potpunosti proizvodimo sami, što je jamstvo kvalitete.

Imamo zastupnike diljem Hrvatske tako da je vrlo jednostavno doći do naših strojeva u svom susjedstvu, a imamo i organiziranu dostavu tako da su otvorene razne mogućnosti nabave.
Suradnja s nama vam jamči zadovoljstvo u radu.

PROIZVODI

 • MALČERI (malčer na bubanj, , rotacioni malčer, fleksibilni malčer)
 • FREZA– Bočna freza namijenjena prvenstveno radu u voćnjacima gdje zbog njene konstrukcije dolazi do izražaja mogućnost malčiranja ispod granja zadržavajući putanju traktora na sredini između redova.Bočna freza ima mogučnost nadogradnje hidrauličnog pomaka kao i izrade u dimenziji prema narudžbi kupca.
 • CJEPAČ -hidraulični – Robustan cjepač drva namijenjen za profesionalnu upotrebu, kvalitetna hidraulika , sjekira posebne izvedbe za bolju iskoristivost cijepanja, jaka konstrukcija, garancija 24 mjeseca.
  – spiralni – Spiralni cjepač drva namijenjen je za cijepanje drva dužine 1m pomoću traktorskog pogona. Idealan je za domaćinstva i manje pogone zbog visoke učinkovitosti jednostavnog rukovanja niske nabavne cijene.
 • DEPONATOR– Deponator mineralnog gnojiva namijenjen je radu u vinogradarstvu i voćarstvu sa ciljem povećanja iskoristivosti gnojiva i samim time povećanja prihoda i kvalitete.Mogućnost deponiranja do dubine od 40cm kao i naruđžbe modela prema vlastitim potrebama.U ponudi su jednoredni i dvoredni model.Kod narudžbe dvorednog modela obavezno definirati razmak između radnih tijela.
 • DROBILICA– Drobilica granja namijenjena je drobljenju svih tipova granja od otpadnog šumskog pa do industrijskog drveta. Opremljena je automatskim mehaničkim uvlačenjem drveta sa šest rotirajućih noževa i jednim fiksnim nožem.Cijev za izbacivanje je rotirajuća za 360 stupnjeva za lakše usmjeravanje usitnjene mase na prikolicu ili hrpu. Maksimalna debljina drveta iznosi 13cm, a u slučaju zapinjanja stroj je opremljen sigurnosnim sustavom i ručicom koja trenutno zaustavlja uvlačenje mase.
 • KIBLA– Samoistovarna kibla je priključak sa tisuću namjena u svi granama poljoprivrede od transporta do čišćenja pogodna za prijenos zemlje, šljunka, poljoprivrednih proizvoda kao i čišćenje snijega.Široki raspon dimenzija omogućava svakome odabir idealne dimenzije i kapaciteta prema traktoru odnosno vlastitim potrebama.U ponudi su dva modela načina istovara mehanički i hidraulični za traktore sa dvoradnom hidrauličnom utičnicom.
 • KALCIFIKATOR- Rasipač kalcita je piključak sa sve češćom primjenom u poljoprivredi zbog visoke kiselosti tla.Stroj je opremljen duplim mješačima zbog smanjenja mogučnosti štopanja i ravnomjernog posipavanja kalcita ili mineralnog gnojiva.Široki raspon modela omogučava primjenu od vinogradarstva i rada sa manjim traktorima pa do velikih za rad u ratarstvu.
 • BUŠAČ– Traktorska bušilica namijenjena ja za bušenje rupa za postavljanje stupova u voćnjaku i vinogradu kao i rupa za sadnju voćaka.Model sa hidrauličnim odnosno mehaničkim bočnim pomakom izuzetno je pogodan za rad u uskim redovima.Strojevi su izuzetno robusne konstrukcije što im omogućava bušenje rupa do 80 cm promjera.
 • ČETKE ZA ČIŠĆENJE POVRĆA– Četke za čišćenje krumpira opremljene su valovito asimetričnim četkama koje izuzetno učinkovito čiste krumpir sa svih strana. Opremljene su lančanim prijenosom čime se dobiva ujednačeni rad. Serijski ih pokreće elektromotor sa pužnim reduktorom sa stalnom brzinom vrtnje a moguće ih je opremiti varijabilnim prijenosom tako da si u svakom trenutku možemo prilagoditi brzinu rada prema našim potrebama.
 • PODRIVAČ– Podrivač je priključak koji ima široku primjenu u svim granama poljoprivrede, a široki raspon modela daje mogućnost odabira modela prema vlastitim potrebama, a u ponudi su modeli sa fiksnim standardnim elastičnim oprugama i kvadratnim ojačanim oprugama, a možete odabrati model bez ili sa stražnjim valjkom, kao i kotače za regulaciju dubine rada.
 • PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA– Drljače za prozračivanje travnjaka idealne su za korištenje u rano proljeće kad istodobno stvaramo propusnost tla na vodu i hranjive tvari koje su neophodne za veći prinos, a uz to vršimo i poravnavanje neravnina na tlu nastalih djelovanjem snijega i obilnih kiša za jesenskog i zimskog razdoblja.
 • SJEKAČICA SLAME U BALAMA– Sjekačica slame u balama namijenjena je radu sa kvadratnim balama, a prvenstveno se koristi u peradarstvu. Osnovne karakteristike su izuzetno jednostavno korištenje, mogućnost sječe u transportnom položaju što znatno olakšava ravnomjernu raspodjelu u peradarnicima, a bočni usmjerivači omogućuju regulaciju širine slame. Maksimalni kapacitet je 3 bale u 1min.
  Postoji mogučnost traktorskog pogona kao i pogona preko el.motora.

“U ponudi također imamo i RABLJENE STROJEVE”

ZASTUPNIŠTVO U HRVATSKOJ

Pogledano 1613 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa