TAJTIM

Malin ulica 64, Mali Losinj, Croatia

Web stranica

+38598491067

} 09:00 - 17:00

TAJ TIM Trgovina je poduzeće za prodaju pontona i pontonskih sustava, plovila i proizvoda za zabavu na vodi, PVC podnih obloga, suvenira, hotelskih i promotivnih ručnika. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i trgovini izabrali smo proizvode koji su svim svojim karakteristikama vezani za sve segmente turizma na našem Jadranskom moru.

Hotelski ručnici
Hotelski ručnici su razvijeni posebno za hotelijerstvo i wellness. Na odličan način se ostvaruje osjećaj udobnosti i stila. Imaju mek i napuhani izgled te veliku upojnu moć. Posebno se razvijala tehnika pletenja s obzirom na učestala pranja. Ručnici su i nakon godina upotrebe još uvijek postojani, te se ne skupljaju na obrubu. Na ovim ručnicima je relief najbolji izbor za naglasiti svoj logo ili naziv.

Podne stope ispred tuševa
Kupaonski prekrivač ispred tuševa – podna stopa daje svakoj kupaonici dojam raskoši. Oni stvaraju dojam topline na nogama, te sprečavaju dalje cijeđenje po kupaoni. Upravo zbog toga imaju veliku upojnu moć te reljefni logo, ukras ili naziv hotela.

Kupaonski ogrtači
Kopaonski ogrtači Kimono – na izgled je fantastičan, na dodir nevjerovatan, vrlo mekan, brzo upija ukratko pravi osjećaj ugode.
Kopaonski ogrtač sa kapuljačom je vrlo elegantan i stilski proizvod. Moguće je dodati vezene inicijale, poruku, logo. U setu sa ručnicima u luksuznoj ambalaži je poklon koji odaje poštovanje i čast osobama kojima ćete ga pokloniti. Predstavlja udobnost i stil te nježnu mekoću i toplinu frotira.
Kopaonski ogrtač sa kragnom je vrlo elegantan i stilski proizvod. Moguće je dodati vezene inicijale, poruku, logo. U setu sa ručnicima u luksuznoj ambalaži je poklon koji odaje poštovanje i čast osobama kojima ćete ga pokloniti. Predstavlja udobnost i stil te nježnu mekoću i toplinu frotira.

Frotirske papuče
Frotirske papuče su stalni dio ponude svakoga hotela ili welness programa. Opremljenost sa papučama predstavlja udobnost i gostoljubivost domaćina. Na frotirske papuče možemo dodati naziv hotela ili logo vezenjem. Papuče se mogu prati. Potplati su izrađeni od posebnog materijala koji je protuklizni.

U našem porfoliu usluga možete pronaći sljedeće proizvode:

  • JET SKI DRIVE-ON DOCK, PLUTAJUĆA PLATFORMA
  • MARINE DOCK PONTONI
  • SUNNYDOCK MODULARNI SUSTAV
  • RACEDECK GARAŽNI PODNI SUSTAVI
  • DURAGRID PROTUKLIZNE PODNE OBLOGE

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i trgovini izabrali smo proizvode koji su svim svojim karakteristikama vezani za sve segmente turizma na našem Jadranskom moru.

Naše posebne pogodnosti možete provjeriti OVDJE

Pogledano 642 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

ANTIKVARIJAT EX LIBRIS

+385 51 312 221

Ulica Riva Boduli 3B, Rijeka, Hrvatska

pon-pet: 09:00-20:00

Oznaka na karti

Antikvarijat Ex libris otvoren je 1996. godine. Uz otkup i prodaju antikvarnih naslova bavimo se izdavaštvom, kao i organizacijom književnih večeri, tribina i okruglih stolova (arhiva događanja).  Pročitaj više »

FRANKA MARINE PLOVILA

+385 1 2040560

Resnik I odvojak I 49, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00, sub: 08:00-12:00

Oznaka na karti

O NAMA Tvrtka Franka Marine d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu osnovana je 1995. godine, a krajem 1998.  Pročitaj više »

METAL-KO STROJOBRAVARSKIOBRT

+38540 830 373

Sveti Urban 246, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

Strojobravarski obrt METAL-KO osnovan je 2004. godine sa ciljem da se kupcu ponudi proizvod vrhunske kvalitete po prihvatljivoj cijeni.  Pročitaj više »