TAJTIM

Malin ulica 64, Mali Losinj, Croatia

Web stranica

+38598491067

} 09:00 - 17:00

TAJ TIM Trgovina je poduzeće za prodaju pontona i pontonskih sustava, plovila i proizvoda za zabavu na vodi, PVC podnih obloga, suvenira, hotelskih i promotivnih ručnika. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i trgovini izabrali smo proizvode koji su svim svojim karakteristikama vezani za sve segmente turizma na našem Jadranskom moru.

Hotelski ručnici
Hotelski ručnici su razvijeni posebno za hotelijerstvo i wellness. Na odličan način se ostvaruje osjećaj udobnosti i stila. Imaju mek i napuhani izgled te veliku upojnu moć. Posebno se razvijala tehnika pletenja s obzirom na učestala pranja. Ručnici su i nakon godina upotrebe još uvijek postojani, te se ne skupljaju na obrubu. Na ovim ručnicima je relief najbolji izbor za naglasiti svoj logo ili naziv.

Podne stope ispred tuševa
Kupaonski prekrivač ispred tuševa – podna stopa daje svakoj kupaonici dojam raskoši. Oni stvaraju dojam topline na nogama, te sprečavaju dalje cijeđenje po kupaoni. Upravo zbog toga imaju veliku upojnu moć te reljefni logo, ukras ili naziv hotela.

Kupaonski ogrtači
Kopaonski ogrtači Kimono – na izgled je fantastičan, na dodir nevjerovatan, vrlo mekan, brzo upija ukratko pravi osjećaj ugode.
Kopaonski ogrtač sa kapuljačom je vrlo elegantan i stilski proizvod. Moguće je dodati vezene inicijale, poruku, logo. U setu sa ručnicima u luksuznoj ambalaži je poklon koji odaje poštovanje i čast osobama kojima ćete ga pokloniti. Predstavlja udobnost i stil te nježnu mekoću i toplinu frotira.
Kopaonski ogrtač sa kragnom je vrlo elegantan i stilski proizvod. Moguće je dodati vezene inicijale, poruku, logo. U setu sa ručnicima u luksuznoj ambalaži je poklon koji odaje poštovanje i čast osobama kojima ćete ga pokloniti. Predstavlja udobnost i stil te nježnu mekoću i toplinu frotira.

Frotirske papuče
Frotirske papuče su stalni dio ponude svakoga hotela ili welness programa. Opremljenost sa papučama predstavlja udobnost i gostoljubivost domaćina. Na frotirske papuče možemo dodati naziv hotela ili logo vezenjem. Papuče se mogu prati. Potplati su izrađeni od posebnog materijala koji je protuklizni.

U našem porfoliu usluga možete pronaći sljedeće proizvode:

  • JET SKI DRIVE-ON DOCK, PLUTAJUĆA PLATFORMA
  • MARINE DOCK PONTONI
  • SUNNYDOCK MODULARNI SUSTAV
  • RACEDECK GARAŽNI PODNI SUSTAVI
  • DURAGRID PROTUKLIZNE PODNE OBLOGE

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i trgovini izabrali smo proizvode koji su svim svojim karakteristikama vezani za sve segmente turizma na našem Jadranskom moru.

Naše posebne pogodnosti možete provjeriti OVDJE

Pogledano 585 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

BETON LUČKO

38516599700

Puškarićeva ulica 1b, Zagreb, Hrvatska

radnim danom od: 08:00-16:00h

Oznaka na karti

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina.  Pročitaj više »

PUMPA SERVIS OSIJEK

+3831 208 955

Ulica Josipa Andrića 4, Osijek, Hrvatska

09:00-17:00

Oznaka na karti

Društvo sa ograničenom odgovornošću Pumpa servis nastaje 1992. godine iz maolg kućnog obrta imena “Metalna galanterija s metalizacijom”. Osnovna djelatnost tog obrta od 1987.  Pročitaj više »

RIBOLOVNA I RONILAČKA OPREMA – ANTE COMMERC

022 212 862

Zlarinski prolaz 1, 22000, Šibenik, Croatia

09:00 - 19:00

Oznaka na karti

Tvrtka se bavi se prodajom ribolovnog i ronilačkog pribora brojnih renomiranih brandova kao što su Shimano, Sunline, Yamashita/Maria, Rapala, Okuma, DTD, Colmic, Yo-Zuri, Hydro Glow, Jigging Master, Black Hole, Molix,…  Pročitaj više »