TAJTIM

Malin ulica 64, Mali Losinj, Croatia

Web stranica

+38598491067

} 09:00 - 17:00

TAJ TIM Trgovina je poduzeće za prodaju pontona i pontonskih sustava, plovila i proizvoda za zabavu na vodi, PVC podnih obloga, suvenira, hotelskih i promotivnih ručnika. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i trgovini izabrali smo proizvode koji su svim svojim karakteristikama vezani za sve segmente turizma na našem Jadranskom moru.

Hotelski ručnici
Hotelski ručnici su razvijeni posebno za hotelijerstvo i wellness. Na odličan način se ostvaruje osjećaj udobnosti i stila. Imaju mek i napuhani izgled te veliku upojnu moć. Posebno se razvijala tehnika pletenja s obzirom na učestala pranja. Ručnici su i nakon godina upotrebe još uvijek postojani, te se ne skupljaju na obrubu. Na ovim ručnicima je relief najbolji izbor za naglasiti svoj logo ili naziv.

Podne stope ispred tuševa
Kupaonski prekrivač ispred tuševa – podna stopa daje svakoj kupaonici dojam raskoši. Oni stvaraju dojam topline na nogama, te sprečavaju dalje cijeđenje po kupaoni. Upravo zbog toga imaju veliku upojnu moć te reljefni logo, ukras ili naziv hotela.

Kupaonski ogrtači
Kopaonski ogrtači Kimono – na izgled je fantastičan, na dodir nevjerovatan, vrlo mekan, brzo upija ukratko pravi osjećaj ugode.
Kopaonski ogrtač sa kapuljačom je vrlo elegantan i stilski proizvod. Moguće je dodati vezene inicijale, poruku, logo. U setu sa ručnicima u luksuznoj ambalaži je poklon koji odaje poštovanje i čast osobama kojima ćete ga pokloniti. Predstavlja udobnost i stil te nježnu mekoću i toplinu frotira.
Kopaonski ogrtač sa kragnom je vrlo elegantan i stilski proizvod. Moguće je dodati vezene inicijale, poruku, logo. U setu sa ručnicima u luksuznoj ambalaži je poklon koji odaje poštovanje i čast osobama kojima ćete ga pokloniti. Predstavlja udobnost i stil te nježnu mekoću i toplinu frotira.

Frotirske papuče
Frotirske papuče su stalni dio ponude svakoga hotela ili welness programa. Opremljenost sa papučama predstavlja udobnost i gostoljubivost domaćina. Na frotirske papuče možemo dodati naziv hotela ili logo vezenjem. Papuče se mogu prati. Potplati su izrađeni od posebnog materijala koji je protuklizni.

U našem porfoliu usluga možete pronaći sljedeće proizvode:

  • JET SKI DRIVE-ON DOCK, PLUTAJUĆA PLATFORMA
  • MARINE DOCK PONTONI
  • SUNNYDOCK MODULARNI SUSTAV
  • RACEDECK GARAŽNI PODNI SUSTAVI
  • DURAGRID PROTUKLIZNE PODNE OBLOGE

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turizmu i trgovini izabrali smo proizvode koji su svim svojim karakteristikama vezani za sve segmente turizma na našem Jadranskom moru.

Naše posebne pogodnosti možete provjeriti OVDJE

Pogledano 591 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PAK PLUS- OPREMA I MATERIJAL ZA PAKIRANJE

+38540 391 761

Ul. dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

O NAMA Temeljna djelatnost poduzeća je prodaja opreme i materijala za pakiranje: alati i strojevi za pakiranje, stretch folije, PE folije za pakiranje, trake za vezanje, kartonske kutije, ljepljive trake…  Pročitaj više »

ERUDIO USLUGE- UGOSITELJSKA OPREMA

+385 91 2225 666

Ulica Matka Mandića 49, Zagreb, Hrvatska

09:00-18:00

Oznaka na karti

Tvrtka ERUDIO USLUGE d.o.o. bavi se edukacijama, uvođenjem novih tehnologija, planiranjem i prodajom profesionalne ugostiteljske opreme.  Pročitaj više »

PASHKAL GLAMSKY J.D.O.O – ODJEĆA

+38591 5941 323

Ulica Križnog puta 23, Zagreb, Croatia

pon-pet: 09:00-20:00h

Oznaka na karti

-Paskhal glamsky je ime iza kojeg stoji tim ljudi, koji nastoje kroz modu pokazati svoju viziju modernog čovjeka, imajući u vidu da život postaje sve ubrzaniji, odjeća koju nosimo mora…  Pročitaj više »