GS PLIN d.o.o.

Volicija bb, Makarska, Hrvatska

Web stranica

+38591 250 3292

} pon-sub: 08:00-16:00, ned: 08:00-14:00

O NAMA

G.S PLIN d.o.o. – Biston plin je tvrtka s višegodišnjim iskustvom koja se bavi prodajom auto plina, plinskih boca za kućanstvo, CO2 za ugostitelje te plinskom kamp opremom.

USLUGE:

  • DOSTAVA PLINA U BOCAMA

Dostava i prodaja plina u boci u što kraćem vremenskom roku u Vaše domaćinstvo ili ugostiteljski objekt.

  • PLIN U BOCAMA

Propan-butan plin u bocama primjenjiv je posvuda gdje je potrebna fleksibilna i lako prenosiva energija, a jednostavno se i sigurno distribuira do najudaljenijih mjesta. Na hrvatskom tržištu postoji širok spektar plinskih boca različitih oblika i veličina, ovisno o kapacitetu punjenja i primjeni: 2 kg, 3 kg, 5 kg (kamping), 7,5 kg, 10 kg i 35 kg.

  • AUTO PLIN

Ukapljeni naftni plin mješavina je propana i butana. Namijenjen je za pogon automobila koji imaju ugrađene plinske uređaje Ukapljeni naftni plin mješavina je propana i butana. Namijenjen je za pogon automobila koji imaju ugrađene plinske uređaje. Autoplin se svrstava u energent koji najmanje zagađuje okoliš jer sagorijeva bez dima, čađe i neugodnih mirisa. Osim prednosti koje ima s gledišta zaštite okoliša i zdravlja, prednost korištenja auto plina temelji se i na drugim pogodnostima: visoki oktanski broj, lako isparavanje, lako stvaranje homogenih smjesa i ekonomičnost. Stoga auto plin postaje sve popularnije gorivo za pogon motornih vozila.

  • PLINSKA KAMP OPREMA

Oprema za spajanje kamp plinskih kuhala i grijalica sa plinskom bocom (regulatori, crijeva, ventili, spojnice i slično).

Sve dostave koje su zaprimljene unutar radnog vremena, bit će isporučene isti dan ili po dogovoru.

Pogledano 1032 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa