DIODA D.O.O. – MONTAŽA, SERVIS I PRODAJA ELEKTRONIČKE OPREME

Ulica Ante Starčevića 85, Makarska, Hrvatska

Web stranica

+385 21 611913

} pon-pet: 09:00-18:00

USLUGA – servis elektronike

Dioda, nudi najbolji servis elektronike u regiji bilo da se radi o profesionalnoj ili komercijalnoj elektronici.

Imamo preko 20 godina iskustva, redovito se usavršavamo i nabavljamo servisnu opremu da bi pratili izazove koje moderna elektronika nameće.

Servis elektroničkih aparata

U našem servisu vršimo popravke:

  • uređaja zabavne, telekomunikacijske i profesionalne elektronike
  • servis svih elektroničkih brendova, bilo da se radi o profesionalnim ili komercionalnim uređajima.

-Prilikom servisa Vašeg aparata koristimo vrhunsku dijagnostičku opremu i vlastito iskustvo koje nam pomaže da brzo otkrijemo mjesto kvara i da troškove popravka svedemo na razumnu razinu. Kad su nam dostupni koristimo isključivo originalne rezervne dijelove, a kad nisu dostupni u dogovoru sa strankom možemo ponuditi odgovarajući zamjenski rezervni dio.

Mobilni telefoni kupljeni kod operatera u paketu ili na ugovor po pravilu budu zaključani na mrežu tog istog operatera. I prilikom prelaska kod drugog operatera da bi taj mobitel mogao primiti drugu SIM karticu potrebno je telefon otključati (dekodirati).

Možemo za Vas prenositi podatke iz jednog u drugi telefon ili na razne memorijske medije.

Sve te radnje se obavljaju sa posebnom opremom koja može očitavati kodove. Takvu opremu nazivamo jednostavno “box” da bi mogli odraditi široku lepezu proizvođača koristimo veliki broj box-eva i njihovih dodataka. Ali ponekad se neki modeli mobitela ne mogu otključati preko box-a i tada koristimo direktno (tvorničko) otključavanje. To direktno otključavanje ne poništava garanciju i može se odraditi i na daljinu. Daljinsko otključavanje podrazumijeva da korisnik može dojaviti (prema našim uputama) nekoliko parametara mobilnog telefona i kroz neko vrijeme obično 24 sata korisniku možemo ponuditi “kod” kojega korisnik može sam unijeti u svoj mobilni telefon i tako ga otključati.

OPĆI UVJETI SERVISA

Ukoliko stranka prije popravka svojeg aparata želi znati koliko će je popravak koštati, može zatražit od servisa da joj napravi ponudu, s označenim rokom važenje ponude glede na cijenu.

Ukoliko se za vrijeme popravka pojave drukčije okolnosti nego ih je servis predvidio u ponudi, mora o tome obavijestiti stranku i od iste dobiti suglasnost za sve nove popravke.

Garancija na sve servisne usluge je 6 mjeseci (ukoliko se drukčije ne naznači), računato od dana izdavanja računa.

Trgovina i instalacija antenske opreme, multimedije i ostale elektroničke opreme

Pored servisa vršimo i instalacije antenske opreme, multimedije i ostale elektroničke opreme. U našem prostoru se nalazi i trgovina gdje se mogu kupiti elektronički aparati, oprema, rezervni dijelovi i sl.

 Tu smo da Vam pomognemo i da Vam damo savjet. 

Pogledano 1002 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa