DIVING TRIPORTE – RONILAČKI KLUB

Tri Luke, Cesta za na Hum, Vela Luka, Hrvatska

Web stranica

+385 20 851 260

} pon-pet: 09:00-19:00

Diving Triporte ronilački centar smješten je na prekrasnoj turističkoj lokaciji mediteranskog ugođaja i kulture. Registriran je kao SDI i NAUI ronilački centar. Naša oprema je nova i profesionalno servisirana.

U ronilačkom centru postoji zona za pranje, održavanje vaše osobne opreme i njeno skladištenje. Ispred centra imamo privatno privezište za naš brod. Brod je 7 metarski sa motorom snage 40 konja koji nam omogućuje brz i udoban odlazak na sve ronilačke lokacije.

DISCOVER SCUBA DIVING

Discover scuba diving je smišljen za one koji su uvijek maštali zaviriti u svijet ispod površine. Kratkim uvodom u osnove ronjenja i opreme u učionici krenut ćete u vašu podvodnu avanturu.

Sa našim instruktorom, uvijek u odnosu jedan instruktor na maksimalno 2 učenika, zaronit ćete na dubinu do 6 metara.

Uvala Triporte -Poznata destinacija koju mnogi rado posjećuju

Tri Porte je zajedničko ime za tri uvale smještene 7 km jugozapadno od Vele Luke. One su jedne od naljepših uvala u akvatoriju Vele Luke. Sa okolnih bržuljaka koji su prekriveni borovom šumom možete uživati u prekrasnom pogledu na arhipelag korčulanskog kanala.

Kristalno čisto more, veličastven podvodni svijet, hladovina borovih stabala i gostoprimstvo domaćina sigurno su jaki razlozi što je uvala Tri Porte poznata destinacija koju mnogi rado posjećuju.

Smještaj u uvali Triporte

Apartman Maslinjak nalazi se na prvom katu kuće. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe te jedne manje sobe s dva kreveta za jednu osobu, kuhinje s trpezarijom, kupaonice, terase s roštiljem, te prostrane terase s pogledom na more s prednje strane kuće.

Vaš domaćin vam dodatno može ponuditi domaće vino, maslinovo ulje, čamac od 3 metra za dnevne izlete, također organizirano i ronjenje.

Pogledano 4023 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa