Medicinska oprema

Kaštela, Hrvatska

+38591899-1267

} pon-pet: 08:00-20:00

Tadin – je vodeća tvrtka za opremanje salona kozmetike, pedikure, manikure, sportskih ambulanta, fizioterapije i wellness centara. -Kompletnu edukaciju i prekvalifikaciju dajemo na našim tečajevima i  seminarima koje održavaju istaknuti stručnjaci na području moderne kozmetike i pedikure. Jamstveni rok za opremu je 24 mjeseca s našim vlastitim servisom. Našim suradnicima omogućavamo i posuđivanje aparata da se sami uvjere u kvalitetu rezultata koje daju. Sve aparate, masažne krevete i stolice, kao i kompletnu ponuđenu opremu nudimo u različitim bojama i veličinama i mogu se pogledati u svako doba u našem izložbenom i prodajnom salonu u Kaštel Kambelovcu,prodajnom salonu u Spltu.

Usluge

-Prodaja i servis opreme za kozmetičke salone, sportske ambulante, fizioterapeutske i wellness centre U ponudi imamo:

  • Oprema za kozmetičke salone – kozmetičke lampe, ultrazvučne sonde za tijelo, kozmetičke ležajeve, vaporozatore, beautytower uređaje, anticelulitniprogram(aparati za kavitaciju, aparati za uklanjanje celulita, aparati za kozmetičku i medicinsku limfnu drenažu),  aparati za mršavljenje, antiageing program aparata za kozmetičke salone (ultrasonic, ultrasound, ultra vacuum)
  • Oprema za kozmetičku depilaciju: vosak za depilaciju, vosak u limenci, topilice za vosak grijači patrona, kozmetičke trake za depilaciju.
  • Oprema za pedikerske salone/kompletna oprema za pedikuru i manikuru : Aparat za refleksologiju šaka i dlanova, multiaparat za manikuru, Stolovi za pedikuru, aparat za parafinski tretman, lampe za nokte, turpije za nokte.
  • Oprema za dermatologiju/ Dermatološka oprema: Aparati za mikrodermoabraziju, aparati za dijamantnu mikrodermoabraziju, Ultrasonic vacuum.
  • Oprema za wellness centre – Wellness stolovi, Masažni stolovi – podesivi, fiksni, složivi
  • Oprema za fizioterapeutske ordinacije i sportske dvorane – Terapeutski  masažni stolovi, magnetskoterapeutski uređaji, multi funkcionalni aparati za terapijske svrhe, Ultrasonic vacuum, sportska oprema za fizioterapiju – švedske ljestve, oprema za sportsku rehabilitaciju, uređaji za magnetske elektroterapije, aparat za ultrazvučnu fizikalnu terapiju
  • Oprema i potrošni materijal za bolnice i ambulante: ormarići, stolice, kreveti, kolica, sterilizatori, termodeka, medicinski potrošni material – jednokratne papirnate plahte
  • Seminari , edukacija, stručna prekvalifikacija
  • Servis opreme za kozmetičke salone, wellness centre, sportske i fizioterapeutske ambulantereporuka, kaštel

Akcija

popust na količinu 

Pogledano 263 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

OBRT KOVAČ – SAMOPOSLUŽNI APARATI I DISTRIBUCIJA IZVORSKE VODE

+3851 3323918

Ulica Vladimira Gortana 2, 10434, Strmec, Croatia

pon-pet: 09:00-18:00

Oznaka na karti

Obrt Kovač osnovan je 2003. godine, a trenutno ima 6 zaposlenih te 8 dostavnih vozila.  Pročitaj više »

JURAN STROJEVI – SERVIS I PROIZVODNJA INDUSTRIJSKIH STROJEVA

+385 98 224 137

Valmade 42, Pula, Hrvatska

pon-pet: 08:00-16:00

Oznaka na karti

Poduzeće Juran d.o.o. sa sjedištem u Puli osnovano je godine 1991.  Pročitaj više »

AXA MODA

+385 091 481 2392

Ilica 42/1, Zagreb, Hrvatska

pon-pet: 09:00-18.00

Oznaka na karti

AXA moda kao brand postoji već više od 40 godina.  Pročitaj više »