FOTO MARKO – FOTOGRAFIJA I VIDEO

Cesta Dr. Franje Tuđmana 735, Kaštel Stari, Hrvatska

Web stranica

+38521 232 288

} pon-pet: 08:00-18:00

Osnovana 1999 godine sa sjedištem u Kaštel Starom, naša tvrtka obuhvaća široki spektar djelatnosti vezanih za fotografiju, video i print. Dugogodišnje iskustvo, izrazito profesionalan pristup poslu i klijentima, te naglasak na kvaliteti rezultirali su izvrsnom reputacijom. Specijalizirali smo se u profesionalnom fotografiranju i snimanju vjenčanja te marljivo razvijamo našu djelatnost kako bi udovoljili afinitetima naših klijenata te ponudili što aktualniji dizajn i što kvalitetnije materijale. Posprodukcijski proces se odvija pod budnim okom našeg kompetentnog tima po Vašoj direkciji.
Tu smo da ovjekovječimo Vaše najljepše trenutke.

PROFESIONALNA IZRADA PHOTO KNJIGA I PHOTO BOOK-OVA

15 godina iskustva i provjerene kvalitete

Foto Marko je tvrtka koja je na tržištu već 15 godina, a bavi se profesionalnim fotografskim i grafičkim uslugama. Istaknuti proizvodi su foto knjige, koje su postale standardni prikaz fotografija raznih događanja,prvenstveno vjenčanja. Nudimo vam veliki izbor formata, vrsta papira i korica. Naš profesionalni savjet olakšati će vam izbor i prilagoditi foto knjigu Vašim željama i potrebama. Naša usluga je dostupna svim klijentima, kako profesionalcima tako i amaterima.

KUTIJE ZA FOTO KNJIGE

Linija kutija za foto knjige i albume je namjenjena očuvanju i boljoj prezentaciji Vaših uspomena. Modernog, prepoznatljivog ili klasičnog dizajna sigurno će zadovoljiti svačiji stil i ukus. Sve kutije iz naše radionice su u potpunosti ručno izrađene, personalizirane kako bi omogućile da stvorite jedinstvenu kombinaciju i svome booku ili albumu dodate novu još veću vrijednost.

  • Kutija za photo book
    Kutije jednostavnog dizajna napravljene kako bi sa foto knjigom činile dojmljivu cjelinu. Dostupne su u raznim bojama i formatima. Da bi bila što posebnija i jedinstvena, kutiju je moguće personalizirati zlatotiskom. Brandirajte kutiju po želji i ispišite Vaš logo na poklopac kutije ili na unutrašnjoj strani poklopca.
  • Print box
    Još jedna jedinstvena kutija iz naše radionice, kutija koja potiče kreativnost i različitost, a namijenjena je fotografima koji žele na jedan drugi način prezentirati svoje radove da bi se razlikovali od konkurencije. Omogućiti mladencima da sačuvaju svoj album na jedan posve osoban način. Kutija se proizvodi na zahtjev u različitim formatima, npr: 30 x 30, 40 x 30, 45 x 35, 42 x 35, 35 x 35 cm, … Plastificirani poklopac čini ovu kutiju otpornom na vanjske utjecaje.
  • Drvena kutija od eko kože
    Ekskluzivan proizvod iz naše ponude s kojim možete zadiviti mladence i tako dodati još veću vrijednost Vašem radu. Drvena kutija presvučena u eko kožu, unutrašnjost je izrađena od crnog pliša, a to je kombinacija koje će očuvati Vašu knjigu desetljećima. Na nutrašnjost poklopca moguće je otisnuti Vaš logo i to tehnikom zlatotiska. Kutija se proizvodi na zahtjev u različitim formatima, npr: 30 x 30, 35 x 35, 40 x 30, 45 x 35 cm, …

FOTOGRAFIJE VELIKOG FORMATA

-Roland tehnologija ispisa velikih formata garantira kvalitetu i zadovoljstvo za sve klijente, kako amatere tako i najzahtjevnije fotografe. Uslugu ispisa Vaših fotografija obavlja naše stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u grafičkoj industriji. Prilikom ispisa fotografija koristimo pigmentirane boje na vodenoj bazi koje osiguravaju životni vijek fotografija i do 80 godina. Maksimalna širina ispisa je 130 cm, a dužina po potrebi klijenta. Za što bolju prezentaciju Vaših fotografija omogućili smo Vam i usluge kaširanja.

Upute
Rezolucija fotografija treba biti 300 DPI-a, a slike trebaju biti spremljene u TIFF ili JPEG formatu. Ako se radi o većem broju fotografija treba ih sažeti i poslati kao .zip ili .rar datoteku. Molimo Vas da provjerite sve fotografije prije slanja i da u slučaju eventualnog teksta na fotografiji obratite pažnju na gramatičke pogreške.

SLIKE NA PLATNU

Proces izrade slika na platnu kreiran je da bi osigurao kvalitetu i zadovoljio potrebe naših klijenata. Za zaštitu fotografija od štetnih utjecaja nanosimo sloj tekuće laminacije koja osigurava dugotrajnost i kvalitetu. Slika na platnu se može postaviti na jednu od dvije debljine letvica, a to je 2 ili 4 centimetra. Veličine slika na platnu su po želji klijenta, a največa moguća širina je 130 cm, dok je dužina neograničena. Slike na platnu možete postaviti direktno na zid bez okvira. Za ispis slika na platnu koristimo Roland Versa Works VS540, 11-bojni pisač sa pigmentiranim bojama na vodenoj bazi koje osiguravaju trajnost fotografije do 80 godina. Odlikuje ga visoka rezolucija ispisa i precizna reprodukcija boja i tonova.

Upute

Prilikom narudžbe slike na platnu odaberite format i širinu letvice koju želite. Za širine letvice od 2 cm fotografija mora bit uvećana za 3 cm sa svake strane u odnosu na format koji ste odabrali. Ako ste odabrali širinu letvice od 4 cm fotografija mora bit uvećana za 5 cm sa svake strane u odnosu na format koji ste odabrali.
Rezolucija fotografija treba biti 300 DPI-a, a slike trebaju biti spremljene u TIFF ili JPEG formatu. Ako se radi o većem broju fotografija treba ih sažeti i poslati kao .zip ili .rar datoteku. Molimo Vas da provjerite sve fotografije prije slanja i da u slučaju eventualnog teksta na fotografiji obratite pažnju na gramatičke pogreške.

OSTALI PROIZVODI I USLUGE

Graviranje
Epilog HELIX 45. Rezanja i graviranje svih vrsta materijala: papir, drvo, pleksiglas, spužva, guma, gravograf, aluminij, staklo

Pečati
Veliki izbor pečata svih veličina i namjena. izrada po narudžbi, rezervni djelovi,

Majice
Majice su nezamjenjiv reklamni materijal, a Osim što pridonose Vašoj promociji ovi proizvodi su odlični pokloni za Vaše suradnike i poslovne partnere.

Kemijske i upaljači
U ponudi imamo kvalitetne kemijske olovke i upaljače raznih proizvođača sa mogučnošću tiska Vašeg loga ili reklamne poruke. Minimalna količina za narudžbu je 100kom.

Još nudimo izradu raznih reklama, vizitki, pozivnica, brošura, …
Slobodno nas kontaktirajte i upitajte za ostatak naše ponude.

Pogledano 1425 put(a), 3 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa