BRANE-MONT – STOLARIJA

Nakide 8, Kaštel Kambelovac, Hrvatska

Web stranica

+38521220330

} 09:00-17:00

Obrt sa sjedištem u Kaštel Kambelovcu, Starčevićeva 1, osnovan je u svibnju 2008. godine. Primarna djelatnost obrta je ugradnja stolarije, a prema potrebi vršimo i završne radove u kojima finalni proizvod – stolarija, u potpunosti ostvaruje svoju namjenu.

Vlasnik obrta je dugi niz godina bio direktno uključen u sam proces proizvodnje prozora i vrata, te je na taj način stekao potrebno iskustvo u obavljanju ovog posla.

Kad su se ostvarili svi potrebni preduvjeti za samostalno obavljanje datih poslova, stvorila se idealna prilika za poslovnu suradnju sa TROHA DIL-om, vodećom tvrtkom u proizvodnji PVC prozora i vrata u Hrvatskoj.

Preuzimajući načela i poslovnu politiku TROHA DIL-a, na obostrano zadovoljstvo i za daljnji poslovni uspjeh, sklopili smo franšizni ugovor s gore spomenutom tvrtkom, te smo na taj način odredili raditi isključivo s proizvodima dotične tvrtke.

Moderna i kompjuterski opremljena tvornica TROHA DIL proizvodi proizvode i vrata iz profila SALAMANDER, izrađenog od visokomjednog, tvrdog PVC-a i kao takve ih posredstvom našeg obrta plasira na tržište.

Radi se o trostrukoj ulozi – TROHA DIL, tvrtka iz Bjelovara, nudi BRANE-MONT-u visokokvalitetan proizvod, a sve osluškujući želje i potrebe kupaca. TROHA DIL nam jamči kvalitetom, brzinom izrade proizvoda, rokovima isporuke, te cijenom koja je povoljnija od cijene istog proizvoda drugih konkurentskih tvrtki.

BRANE-MONT kao obrt za ugradnju stolarije, preuzima gotov proizvod, te ga nastoji montirati prema dogovoru na opće zadovoljstvo svih strana, a nadasve kupca koji nam je ukazao željeno povjerenje.

Posjetite nas  u našem moderno uređenom salonu u kojem je izložen dio proizvoda koji su sastavni dio ponude tvrtke TROHA-DIL.

Za sva Vaša pitanja na raspolaganju Vam stoji stručno i ljubazno osoblje koje će Vas rado savjetovati.

Pogledano 1965 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

APD INDUSTROMONT – BRAVARIJA

+38521 230 930

Ulica Grgura Ninskog 9, Kaštel Novi, Hrvatska

pon-pet: 08:00-17:00

Oznaka na karti

PVC STOLARIJA Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom.  Pročitaj više »