AUTO AKUSTIKA VARNICA

Put Svetog Lovre 27, Kaštel Lukšić, Hrvatska

Web stranica

385915562829

} 08:00-20:00h, sub: 08:00-14:00

Auto Akustika Varnica je tvrtka koja se već dugi niz godina uspješno bavi prodajom, ugradnjom, projektiranjem i servisom u području auto akustike. Bavi se prodajom i ugradnjom xenon svjetala, parkirnih senzora, felga te sve dodatne opreme za sve marke automobila.

Od početka svoga rada, istodobno smo ulagali u maksimalnu kvalitetu naših roba i usluga. Odlika našeg poslovanja je uspješno i kontinuirano praćenje i zadovoljavanje individualnih potreba klijenata – od odabira željene opreme do njegove ugradnje.

Kupujući kod nas, štedite svoj novac, svoje dragocjeno vrijeme i izbjegavate stres jer umjesto odlazaka na nekoliko adresa, na našoj dobivate sve što Vam treba.

Nastojimo da, bez obzira na to odaberete li iz naše ponude jeftiniji ili skuplji proizvod, dobivate uvijek maksimalnu kvalitetu i našu najbolju uslugu.

Zahvaljujući iskustvu jamčimo Vam neizmjernu stručnost, kvalitetu, pouzdanost, te vrhunsku kvalitetu robe – testirane i sigurne proizvode visoko sofisticiranih svjetskih proizvođača.

PRODAJA

Vrhunski dizajn i superiorna kvaliteta uređaja i brendova koje zastupamo jamče neponovljive užitke čistog i jasnog zvuka koji će Vašu vožnju pretvoriti u ugodan i relaksirajući doživljaj. U našoj ponudi je kompletna ponuda brendova Kenwood, Pioneer, JVC, Alpine. Na zadovoljstvo naših kupaca, redovito pratimo sve novitete i nabavljamo najnovije modele. Naši će Vam stručnjaci preporučiti najbolje modele iz ponude, ponuditi uslugu vrhunske montaže ali i kvalitetan servisa kupljene opreme. Stoga Vas pozivamo da svog metalnog ljubimca dovezete kod nas, opremite našim proizvodima, a zasigurno ćete biti zadovoljni i uslugom montaže i prodaje.

varnica_note_01

UGRADNJA

Ugradnja Auto akustike

 • Autoradio
 • Auto zvučnici
 • CD / DVD / MP3 player
 • Pojačala
 • Parking senzori

Instalacija u vozilo se vrši na kvalitetan i stručan način. Branik vozila se skida kako bi se senzori postavili na tvornička mjesta koja su označena na braniku, te se rupe za senzore buše sa specijalnim alatima za izbijanje kako bi se izbjegli nepravilni rubovi. Svi kablovi se povlače po tvorničkim mjestima, oblače u platnenu traku ili smještaju u rebraste bužire kako bi se izbjegla moguća oštećenja.

Bluetooth hands free

Bluetooth sustavi iz naše ponude omogućuju inovativnu handsfree komunikaciju i tehnologiju reprodukcije glazbe, te ih karakterizira niz jedinstvenih značajki i funkcionalnosti koje značajno poboljšavaju kvalitetu zvuka, sigurnost vozača i jednostavnost korištenja. Dizajnirani su za profesionalne vozače, ali i za korisnike koji žele uživati u glazbi za vrijeme vožnje.
Daljinsko centralno otključavanje / zaključavanje

Jednostavno otključavanje i zaključavanje pritiskom tipke ili samim prilaženjem vašem automobilu.

Električni podizači stakala

Bilo da podizači stakala više ne reagiraju ili jednostavno poželite nove, da se ne gnjavite okretanjem zastarjelih ručica, mi imamo sve što vam je potrebno
Podizači stakala
Prekidači
Moduli za automatsko podizanje/spuštanje

LED dnevna svijetla

Dnevna svjetla (DRL) sadrže snažne LED diode s minimalnom potrošnjom, te koristeći dnevna svjetla produžujete radni vijek glavnih, tj. kratkih svjetala na Vašem automobilu. Budući da nisu zamjena za kratka svjetla, automatski se isključuju kada se glavna svjetla upale, te su idealno rješenje za zimske mjesece, kada je zakonom propisano obavezno paljenje svjetala na vozilu.
Odobrena su u skladu s ECE R87
LED dnevna svjetla
LED dnevna svjetla već ugrađena u rešetku branika za određene modele automobila
Moduli za LED dnevna svjetla

XENON svijetla

Xenon žarulje imaju maksimalnu potrošnju od 35 Watta, dok obična halogena žarulja troši 55 do 80 Watta. Uz manju potrošnju u odnosu na halogenu žarulju, xenon žarulja daje višestruko više svjetla. Tako halogena žarulja dalje 500 do 700 lumena, a xenoni daju 2300 do 2500 lumena. Životni vijek xenon žarulje je do 3000 sati, halogena žarulja traje od 250 do 500 sati. Xenon žarulje daju jasno bijelo svjetlo, koje je slično dnevnom svjetlu, što uvelike doprinosi boljoj vidljivosti prilikom lošijih vremenskih uvjeta te utječe na bolju koncentraciju vozača. Bijela svjetlost koju daje xenon žarulja se puno bolje reflektira od oznaka i znakova na cesti nego klasična halogena svjetlost. Istraživanja pokazuju da je xenon rasvjeta do 3 puta svjetlija od halogene rasvjete. TOPBAND ima u ponudi slijedeće tipove Xenon žarulja: D1S, D2S, D2R, D4S, H1, H3, HB3, H4, HB4, H7, H7R, H7C/R, H9, H11, H27. Sve žarulje su dostupne u dvije nijanse bijele svjetlosti. Topla (neutralna) bijela – 4300 kelvina i hladna bijela – 6000 kelvina. 4300 kelvina svijetli puno sličnije halogenoj rasvjeti (koja ima oko 3500 kelvina), dok hladna bijela – 6000 kelvina ima malu dozu plave boje što ju čini puno sličnijoj dnevnoj svjetlosti.
Široki izbor xenon rasvjete i dodatne opreme za bolju preglednost puta i sigurniju vožnju.

AUTO ČIPIRANJE – car chip tuning

Smanjenje potrošnje goriva na kamionima i mašinama do čak nevjerovatnih 25 %.Pružamo Vam i ovu uslugu uz mogućnost popusta na veći broj vozila.
Optimalno pojačanje snage Vašeg vozila prema svim preporukama uz zadržavanje parametara u propisanim ECO normama…
Maksimalno pojačavanje vozila koje osim čip tuninga uključuje i razne druge prepravke a na nekim modelima čak i drugu turbinu,dizne,intercooler…
Kod nas imate i mogućnost mapiranja motora poslije većih mehaničkih tuning zahvata.Za mapiranje koristimo wideband air/fuel ratio system ZEITRONIX.
više o car chip tuning saznaj ovdje

ODRŽAVANJE

Na zadovoljstvo naših klijenata, redovito pratimo sve novitete i najnovije modele audio uređaja za automobile.

Preporučiti ćemo vam optimalne ili pak najbolje modele, ponuditi uslugu vrhunske montaže ili kvalitetan servis kupljene opreme iz oblasti auto-akustike. Brinemo se oko izbora idealnog audio sustava za automobile naših klijenata na obostrano zadovoljstvo. Specijalizirani smo za ugradnju, instalaciju i održavanje auto-akustike.

 • auto-radio
 • auto-zvučnici
 • CD izmjenjivači
 • auto-pojačala
 • subwooferi
 • multimedija
 • auto-antene
 • konektori
 • adapteri
 • chinch kablovi
 • osigurači
 • ostala instalacijska oprema

Na sve kupljene proizvode kod Auto Akustike Varnica, što podrazumijeva i našu ugradnju, dobivate i jednogodišnje jamstvo na kupljeni proizvod, s deklaracijom i uputama za korištenje.

PROIZVODI

Alpine IVE-W530BT
Alpine IVE-W535BT
Alpine SPR-50C

Android 2 DIN M80

D2R-XENON žarulja 6000K
D2S-XENON žarulja 6000K

Daljinsko centralno zaključavanje BENE 102A
Daljinsko centralno zaključavanje BENE 301
Daljinsko centralno zaključavanje CZ 10
Daljinsko centralno zaključavanje Meta M325

GPS Navigacijski modul BOX ALPINE
GPS navigacijski modul BOX JVC
GPS Navigacijski modul BOX KENWOOD
GPS Navigacijski modul BOX PIONEER

HERTZ Dieci DT 24.3

Pogledano 4076 put(a), 7 pregleda danas

Rating out of 1 review

Jedna ocjena

 1. Ivana
  Ivana

  Nikad više. Kontrol tabla puna friževa, tako fušerski odrađen posao

  07.04.2024 na 06:09 Odgovori

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa