MANO SERVIS VOZILA

Zagrebačka ulica 29, Karlovac, Hrvatska

Web stranica

+38547 637 811

} pon-pet: 08:00-16:00, sub: 07:00-13.00

Početak našeg rada seže iz 1998.godine gdje smo počeli kao servis za ispušne sisteme (auspusi) za osobni i teretni program. Tada se naša djelatnost obavljala na adresi Zagrebačka 29, te smo nekoliko godina poslije proširili pružanje usluga i na lokaciji Senjska 102 također Karlovac.

SERVIS VOZILA

-vršimo uslugu popravka vozila (osobna i moto vozila)
-priprema vozila za tehnički pregled
-mini servis (izmjena ulja u motoru sa filterom ulja) ukoliko je naše ulje i filter izmjena je besplatna
-veliki servisi

VULKANIZACIJA

-prodaja pneumatika svih vrsta, dimenzija i modela
-vršimo uslugu demontaže, montaže i balansiranja guma za osobni i moto program
-pružamo uslugu deponiranja guma (čuvanje pneumatika do sljedeće sezone )

SPECIJALNO ZAVARIVANJE

vršimo uslugu specijalnog zavarivanja aluminija , gusa i inox-a sa TIG aparatom

SAVIJANJE CIJEVI

usluga savijanja cijevi do promjera cijevi fi 120

BITUMENIZIRANJE

vršimo uslugu zaštita vozila (zaštita donjeg podvozja)

PJESKARENJE

vršimo uslugu pjeskarenja pojedinih djelova, felgi

RESTAURACIJA STARIH VOZILA

usluga restauriranja vozila do najsitnijih detalja

VUČNA SLUŽBA

usluga prijevoza vozila u slučaju kvara, kao i popravak istoga u našem servisu

PORSCHE SERVIS

vršimo uslugu popravka PORSCHE vozila

EKSKLUZIVNI DOBAVLJAČI ZA FVD DJELOVE – PORSCHE

AUSPUH SERVIS ZA OSOBNA I TERETNA VOZILA

Tvrtka Mano d.o.o. se usavršila kao servis auspuha i uspješno pruža usluge održavanja ispušnih sistema. Vršimo prodaju i ugradnju cijelog ispušnog sustava za osobna i teretna vozila.

Zahvaljujući vrhunskoj stručnoj osposobljenosti djelatnika i ugradnji vrhunskih dijelova svjetski poznatih marki, postigli smo zavidnu kvalitetu i zadovoljstvo svojih korisnika, kao i prepoznatljivosti u svom poslovanju. Povoljne cijene i garancija drži nas u samom vrhu poslovanja.

Nudimo velik izbor originalnih i zamjenskih dijelova cijelokupnog ispušnog sustava uključujući gibljive cijevi svih dimenzija i veličina, katalizatore i ukrasne nastavke.

Vršimo BESPLATAN PREGLED I SAVJET !!!

PRAONICA

VANJSKO PRANJE VOZILA

1. PRANJE vrućom vodom sa šamponom u mikroprahu koji omekšava i skida tvrdokornu prljavštinu i mrlje od insekata te se intenzivno koristi do potpunog uklanjanja nečistoća s vozila, bez potrebe za korištenjem spužve i bez dodira s vozilom. Preporučamo na početku ciklusa kratko namočiti najprljavije dijelove vozila kako bi nečistoće omekšale (felge, kolone, mrlje od insekata i sl.) te krenuti temeljito prati vozilo od krova prema dolje i završiti pranje s najtvrdokornijim nečistoćama, po potrebi i sa manje udaljenosti, ali bez dugog zadržavanja na istoj poziciji (potrebno je pripaziti na mjestima gdje je lak auta eventualno oštećen). Program PRANJE se koristi oko 50% vremena od ukupnog vanjskog pranja vozila.

2. VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visoki sjaj te za postizanje efekta „klizanja“ vode i drugih nečistoća s karoserije, uslijed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto. Program VOSAK se koristi do 20% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

3. ISPIRANJE se obavlja demineraliziranom, tj. osmoziranom vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom. Temeljito isprati vozilo od krova prema dnu, koristiti oko 30% vremena od ukupnog vanjskog pranja.

Osim tipki za odabir navedenih programa, na žetonjerama postoji display koji pokazuje preostale sekunde pranja koje su Vam na raspolaganju s obzirom na ubačeni iznos kovanica, odnosno stanje na magnetnom ključu ukoliko ga koristite, utor za magnetni ključ i STOP tipka za korištenje isključivo u slučaju nužde.

Napomene:

Za kvalitetno kompletno vanjsko pranje vozila potrebno je utrošiti 15-25 kn, ovisno o veličini i čistoći vozila.

Tipka STOP koristi se samo u slučaju nužde. Programi vanjskog pranja se koriste u kontinuitetu, bez prekida tipkom STOP te nakon odabira programa nije moguće zaustaviti vrijeme.

Prilikom izmjene programa pranja, potrebno je dozvoliti oko 5 sekundi da se iz crijeva ispere prethodno korišteni program.

Tijekom korištenja svih programa, polugicu na mlaznici je potrebno držati stisnutu, a mlaznicu udaljiti oko 20 cm od vozila za najbolji učinak pranja.

Naši programi vanjskog pranja garantiraju Vam čist automobil bez mehaničkog kontakta, čime čuvate lak Vašeg automobila od nepotrebnih mikro-ogrebotina. Redovnim pranjem i održavanjem Vaš će automobil još dugo godina izgledati kao nov!

USISAVAČI

Usisavači su opremljeni snažnim motorima od 3 kW koji Vam jamče kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila. Prije usisavanja provjerite čistoću crnog plastičnog završetka crijeva. Nakon usisavanja molimo odložiti crijevo usisavača na nosač.

CRNILO ZA GUME

Nudimo mogućnost korištenja uređaja za sjaj i zaštitu guma. Raspršite tekućinu po bočnicama guma brzo i jednostavno za završni dojam čistog vozila. Za dobar rezultat potrebno je koristiti uređaj oko 1 min.

PRANJE TEPIHA

Uređaj za pranje tepiha kojim možete jednostavno očistiti Vaše tepihe. Tepih se ubacuje u uređaj s gornje strane, licem prema sebi i nekoliko puta ga se spusti u uređaj i izvuče van, uz čvrsto držanje tepiha. Ukoliko se čiste gumeni tepisi, potrebno je aktivirati čišćenje vodom na način da se u otvor lijevo pri dnu uređaja gurne noga. Ukoliko tepih upadne u uređaj, može se izvući s donje strane uređaja.

Pogledano 2999 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

AUTOKLUB KARLOVAC

+38598 417 574

Gažanski trg 1, Općina Karlovac, Hrvatska

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

O Autoklubu Autoklub „Karlovac“ Karlovac nastavlja djelovanje kao pravni slijednik Auto moto društva Karlovac utemeljenog 06.12.1948. god.  Pročitaj više »