LUPO MUSIC ORGANIZACIJA EVENATA I KONCERATA

Ulica Janka Matka 2, Jastrebarsko, Hrvatska

Web stranica

+385 98 27 41 62

} pon-pet: 09:00-16:00

Lupo Music je koncertna agencija specijalizirana za organizaciju evenata i koncerata domaćih izvođača.
Osnovana je u travnju 2014. godine. Osnivač, vlasnik i direktor Ljubo Šeperić, glazbeni producent i manager.

U poslednjih desetak godina zaduženi smo za kompletan menadžment KRALJA dalmatinske pisme Mladena Grdovića & Grupe Romantic.

Legenda i jedan od najboljih vokala ovih prostora Zlatko Pejaković, već je dugi niz godina temelj naše koncertne agencije.
Davor Radolfi kralj mediteranske fešte i najveća latino zvijezda ovih prostora te njegova grupa Ritmo Loco novi su članovi našeg tima.
Barabe jedan od najperspektivnijih mladih i školovanih glazbenika, modernog zvuka tambure i Antonija Šola afirmirana glazbenica, autor brojnih hitova i glumica, su od nedavno također u našem timu. Snimili su Hit singl “Tvoja baraba” za koji je Antonija Šola ujedno autor teksta i glazbe. Osim autorskog rada, važno je spomenuti da “Barabe ” sviraju sve žanrove, što znači da pokrivaju širok repertoar pjesama, u kojem će se pronaći za svakog ponešto.
Petar Dragojvić najnoviji je član našeg tima. Mladi Splitski pjevač ima dvije nove uspješnice”Ako nije prekasno” i “Potpisujem“.Zadnji studijski album objavio je 2013.godine, prema istoimenom hitu “Istog smo roda” kojeg je snimio s Oliverom Dragojevićem. Petar Dragojević ne krije oduševljenje zbog dueta sa slavnim stricem Oliverom, te uspjeha koji je postigao njihov duet.

KONCERTI

ALBUMI

 

Pogledano 409 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa