AGRO MARE – ZA VRT I DOM

Jelsa 264, Hrvatska

Web stranica

+38598 338 895

} 09:00-18:00

Agro Mare uspješno se bavi krajobraznim uređenjem preko 20 godina

-profesionalne usluge uređenja zelenih površina, turističkih objekata i objekata stambene gradnje. Naš tim garantira kvalitetu usluge od ideje i planiranja do realizacije projekta.

ŠTO NUDIMO

  1. BRZINA ISPORUKE- Dovršenje radova u kratkom roku. Profesionalnost i kvaliteta u svim etapama realizacije projekta.
  2. JEDINSTVENA RJEŠENJA- Naš visokoobrazovani kadar stavit će vam na raspolaganje svoje vještine i dugogodišnje iskustvo u uređenju vrtova. Svojim kreativnim rješenjima udovoljit ćemo zahtjevima svih naših klijenata.
  3. VISOKI STANDARDI- Kvaliteta izvedbe i odabir najboljeg sadnog materijala garancija su lijepog i uspješnog vrta.
  4. ZELENA TEHNOLOGIJA- Briga o okolišu, racionalna potrošnja gnojiva i recikliranje i kompostiranje organskog materijala.

USLUGE

  • UREĐENJE TERENA– Čišćenje terena od višegodišnjeg raslinja i drveća. Rušenje stabala. Uređenje i ravnanje terena s navozom kvalitetne zemlje i supstrata. Inkorporacija agregata i osnovna gnojidba.
  • SADNJA– Izbor kvalitetnog sadnog materijala. Priprema za sadnju. Sadnja zelenih površina, živih ograda, pergola, lonaca. Sadnja vrtova parkova i perivoja.
  • SJETVA TRAVNJAKA– Priprema terena i svaranje povoljne strukture tla za zasnivanje travnjaka. Veliki izbor smjesa za travnjake. Sjetva travnjaka i postavljanje travnih tepiha.
  • SUSTAVI ZA NAVODNJAVANJE– Planiranje i postavljanje sustava za navodnjavanje. Pop-up sustavi, mikrorasprskivači, sustavi kap na kap. Izračun obroka navodnjavanja i programiranje sustava na kontrolu navodnjavanja.
  • PLANIRANJE UREĐENJA PROSTORA– Izrada idejnog rješenja i krajobraznog elaborata. Planiranje uređenja vrtova i zelenih površina po mjeri prostora i željama korisnika.
  • ODRŽAVANJE VRTOVA I ZELENIH POVRŠINA– Održavanje javnih i privatnih zelenih površina. Usluge košnje, rezidbe, šišanja i formiranja grmova i zelenih ograda. Čišćenje kamena, staza i puteva. Čišćenje interijera.

 

Pogledano 552 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa