PAINTBALL KLUB DUGO SELO

Ul. Stjepana Radića, Prikraj, Hrvatska

Web stranica

+38591 9798 765

} pon-ned: 09:00-18:00

Paintball klub Dugo Selo – Templari osnovan je 2009. godine na inicijativu nekolicine entuzijasta u ovaj adrenaliski šport. Klub je osnovan sa ciljem promicanja, razvitka i unapređenja paintball-a kao športa u Zagrebačkoj županiji, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Od osnutka temeljno polazište Kluba je da među svojim članovima potiče, pomaže i razvija tjelesno i duhovno zdravlje, športski duh, moralna i etička načela, domoljublje, prakticirajući športove radi športskog vježbanja i postizanja vrhunskih športskih postignuća, a sve u cilju zdravih stilova življenja i podizanja kvalitete života. Glavni teren se nalazi u samom centru Dugog Sela, između Doma zdravlja i restorana Dioniz. Teren je namjenjen prvenstveno za natjecateljski dio paintball-a, speedball, ali i za rekreativni paintball.

-Paintball klub Dugo Selo – Templari ima i pomočne terene koji se nalaze u mjestu Prikraj pored grada Dugo Sela svega 20 tak minuta vožnje od Zagreba. Klub se također koristi i sa drugih 4 terena koja su u neposrednoj blizini i zajedno se prostiru na preko 25.000 m2; od terena u gustoj hrastovoj šumi, terena sa prirodnim preprekama u hladovini, manji scenario slama teren. Inače svi tereni sačinjavaju paintball centar Dugo Selo.

-Paintball je danas najbrži rastući šport u svijetu. Svakim danom se sve više ima poklonika koji ne samo da dolaze na rekreativna druženja ili team building, nego se aktivno uključuju u ovaj adrenaliski šport.

I zato Vas pozivamo da se priključite našem paintball klubu te osim u našim druženjima, treninzima i igrama možete sudjelovati na različitim paintball turnirima i događanjima širom Hrvatske te inozemstvu.

CJENIK I OPREMA

U Paintball klubu Dugo Selo- Templari dočekati će Vas veliki parking te uređena drvena kuća sa svim potrebnim sadržajima- 2 natkrivene terase  sa stolovima i klupama, svlačionica, WC, roštilj, peka, pečenjara, frižider i veća prostorija za razne proslave (rođendane, momačke, djevojačke, tulumi bez povoda..)

Zahvaljujući najkvalitetnijoj opremi kod nas se paintball igra 365 dana u godini bez obzira na vremenske uvjete.

Osjetite istinski adrenalin paintball-a uz naše kvalitetne instruktore, atraktivne terene i najkvalitetniju opremu ili jednostavno dođite, uživajte u prirodi, opustite se, roštiljajte,družite se, tulumarite…

Učlanjenje u Paintball klub Dugo Selo – Templari za samo 1 kunu!

PAKETI

  • PAKET S- 2 sata terena i 200 kuglica
  • PAKET M- 3 sata terena i 300 kuglica
  • PAKET L- 4 sata terena i 400 kuglica
  • PAKET XL- vremenski neograničeno korištenje terena i 600 kuglica

Svi paketi uključuju opremu:
– marker
– masku
– rukavice
– kombinezon

*Dodatne kuglice:
30 kn/ 100 kom

NAJAM TERENA (4 sata) – 50 kn po korisniku
NAJAM TERENA SA ZRAKOM (boce za zrak 200 bara) – 75 kn po korisniku
NAJAM TERENA SA OPREMOM (bez kuglica) – 115 kn po korisniku

OPREMA

  • Marker – BT-4 je najkvalitetniji i najpouzdanji marker za rekreativni paintball. Riječ je o polu-automatskom markeru koji je pouzdan i izdržljiv, te Vam pruža maksimum u igri. (uz marker ide boca sa zrakom te loader kapaciteta 200 kuglica).
  • Maska – JT Radar s termalnim staklima protiv magljenja, te pruža zaštitu za lice, čelo i uši.
  • Kombinezon – Maskirni jednodijelni kombinezoni osiguravaju Vam maksimalnu zaštitu za cijelo tijelo. Posebno skrojeni da zaštite i vrat.
  • Rukavice – Posebno ojačane zaštitne rukavice štite prste od slučajnih pogodaka.
    Zaštitni prsluk – Dodatna zaštita za tijelo (obavezna za nježniji spol i djecu).

HPA sistem (High pressure air)- Za ispaljivanje kuglica koristimo stlačeni atmosferski zrak. Zračni sustavi su najkvaliteniji sustavi za ispaljivanje kuglica jer za razliku od CO2 sustava pružaju mogućnost igranja paintball-a 365 dana u godini, lakše punjenje boca, tijekom igre sve kuglice uvijek lete istom brzinom i putanjom.

Pogledano 1696 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa