KNJIGOVODSTVENE USLUGE ADVISE

Ulica Ivana Meštrovića 7, Dugo Selo, Croatia

Web stranica

012754465

} 09:00 - 17:00

ADVISE d.o.o. je tvrtka čija je glavna djelatnost pružanje računovodstvenih usluga te poslovno i porezno savjetovanje.
Više od 20 godina iskustva u računovodstvu sa klijentima iz različitih tržišnih segmenata upotpunili smo sa stručnim te akademski obrazovanim ljudskim potencijalom sa izvrsnim poznavanjem engleskog jezika.

U našem djelokrugu djelatnosti možemo ponuditi:

  • Sve usluge s područja računovodstva i srodne usluge
  • Poslovno savjetovanje
  • Porezno savjetovanje

Naše usluge možemo Vam ponuditi na hrvatskom i na engleskom jeziku!

Naši zaposlenici se konstantno obrazuju i prate zakonske propise kako bi poboljšali svoje znanje i vještine te kako bi pratili promjene u svim područjima profesije i bili pravodobno informirani o aktualnim događajima.

Kontinuirano pratimo posljednje tehnološke trendove te financijske i računovodstvene propise čime brinemo o Vašim interesima.

RAČUNOVODSTVENE USLUGE:

Rad na dvojezičnim računovodstvenim programom. Pružamo pravodobnu informaciju o aktualnim zakonskim propisima potrebnim za poslovanje u RH kako bismo Vam omogućili ispunjavanje zakonskih obveza.

POSLOVNO SAVJETOVANJE:

Poslovno savjetovanje sastoji se od integriranih usluga za sve vrste poslovanja.Cilj nam je kombinacijom naših stručnih znanja i vještina te poznavanjem poslovnog okruženja ponuditi praktična rješenja u dinamičnom gospodarskom okruženju koje se stalno mijenja.

POREZNO SAVJETOVANJE:

Cjelovitom paletom poreznih usluga omogućujemo Vam da učinke brojnih poreznih pitanja svedete na minimum, uz istovremeno poštivanje svih odredbi nacionalnih poreznih zakona i propisa.

advise_2

 

 

 

 

Posebna ponuda!

Postanite naš klijent i ostvarite pravo na prvi mjesec GRATIS! Uz to Vam dajemo priliku da dobijete popust od 50% na druga 2 mjeseca!

Pogledano 704 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa