KONJIČKI KLUB BARILO

Kosijersko Selo 25a, Hrvatska

Web stranica

385919440092

} 09:00-19:00h

Konjički klub “Barilo”-Barilović osnovan je u veljači 2007.god., s ciljem okupljanja i druženja vlasnika i ljubitelja konja, provođenja rekreativnog, turističkog i sportskog jahanja te organiziranja konjičkih susreta ,taborovanja i izleta. Sjedište kluba nalazi se na Ranchu Indiana koji je okružen šumama, livadama i brežuljcima, a nedaleko je rijeke Korane.
U ponudi su škola jahanja, terensko jahanje, jednodnevni izleti, šetnje na konjima za djecu i odrasle, pansionski smještaj za konje, mogučnost cjelodnevnog boravka na ranchu, roštiljanje i kampiranje.

ŠKOLA JAHANJA

  • Škola jahanja održava se po dogovoru sa instruktorom jahanja
  • Od 20 sati škole jahanja, 10 sati održava se u ograđenom jahalištu, a ostalih 10 sati provodi se na terenu
  • Školu jahanja osim odraslih mogu pohađati i djeca od navršenih 9 godina starosti
  • Sa polaznicima škole jahanja radi se individualno

TERENSKO JAHANJE

  • Terensko jahanje za početnike i iskusne jahače po prekrasnoj i raznolikoj prirodi uz pratnju vodiča
  • Kupanje na konjima u rijeci Korani
  • Jednodnevni izleti uz pratnju vodiča (namjenjeni su jahaćima koji vladaju najmanje hodom i kasom)

ŠETNJA NA KONJU

  • Šetnje na konju omogućujemo odraslima i djeci svih uzrasta uz vođenje u ograđenom prostoru, a za one hrabrije šetnja na konju kroz šumu uz pratnju instruktora

 

*PANSIONI ZA KONJE

Pansionski smještaj konja uključuje hranjenje, dnevno čišćenje boxeva, korištenje ispusta i pašnjaka, te korištenje jahališta i terenskih staza.

U dogovoru sa vlasnikom konja lonžiranje i izjahivanje konja.

Ujahivanje konja i mogučnost pripreme za daljinsko jahanje (endurance).

Vlasnici konja na pansionskom smještaju imaju na raspolaganju društvenu prostoriju, korištenje sedlarnika, sanitarni čvor, a na raspolaganju je i zidani roštilj.

*AVANTURE NA KONJIMA

-BISERI BARILOVIĆKOG KRAJA
Odlučite li se na terensko jahanje kroz pitomi barilovićki kraj zelenih brežuljaka koje oplakuju modrozelene vode hrvatskih krajiških ljepotica Korane i Mrežnice, na leđima naših konja vodimo vas do nekad znamenite srednjovjekovne tvrđave plemićke porodice Barilović, zatim Vražičeve spilje koja završava podzemnim jezerom obavijenim legendama, Bubijeve jame na koju je prije nekoliko godina naišao dječak s nadimkom Bubi i skoro upao u nju, inače najzanimljivije arheološko nalazište u Karlovačkoj županiji, starog grada Skrada čiji se ostaci zidina uzdižu na strmom obronku iznad Korane, a tu je još jedna prirodna rijetkost, izvor tople vode zvan Mlakovac, koji od vremena turskih prodora nosi ime Ilidža.

-S KONJIMA DO VRHA
Sa zelenih livada koje se prostiru uz rijeku Koranu dojašite do vrha obližnjih brda: Martinšćak ( 346m ), brdo koje je Korana ovila s tri strane, Vinica ( 321m ), kamenitog vrha, smještenog na malom proplanku i Skradska gora(428m), s koje se pruža idiličan pogled na barilovićki kraj.

APARTMANSKI SMJEŠTAJ

U suradnji sa Obiteljskim odmaralištem Barač nudimo: Smještaj u apartmanima s pogledom na rijeku Koranu Apartmani se nalaze u Mejaškom selu,2 km udaljeni od KK “Barilo”

Pogledano 855 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa