RONILAČKI CENTAR AQUATICA MLJET

Mljet, Pomena bb, Hrvatska

Web stranica

+385 98 479 916

} pon-pet: 09:00-19:00

Profesionalno ronjenje uz prijateljski pristup

Ronilački centar Aquatica Mljet – smješten je na najljepšem otoku u Jadranskom moru, čije podmorje pruža živopisne fotografije urezane u pamćenje mnogim profesionalnim roniocima i početnicima, koji su svoje doživljaje iskusili upravo pod vodstvom instruktora Maria Orlandinija.
Svojom dugogodišnjom ljubavi prema morskom plavetnilu i profesionalnim iskustvom stečenim kroz dugogodišnju edukaciju, vojnu ronilačku obuku te rad u ronilačkim centrima, Mario Orlandini osnovao je 2003. vlastiti ronilački centar u kojem uživaju početnici i certificirani ronioci. Nekolicina certifikata, poput CMAS instruktora, NITROX instruktora i niza drugih specijalnosti, uz individualan pristup svakom roniocu pružaju sigurnost te ulijevaju povjerenje čineći ronjenje izvrsnim sportskim i rekreativnim doživljajem.

Priča iz morskih dubina

S uskim timom obiteljskih suradnika, Mario u svom ronilačkom centru pruža jedinstveno iskustvo pripreme zarona, vožnje prema atraktivnim lokacijama te doživljaj ronjenja i podmorja, koji se pamti i kojem se ronioci uvijek iznova vraćaju. Pridružite se ovom timu i zapišite vlastitu ronilačku priču mljetskog podmorja u svoj ”Log book”.

RONJENJE

-Ronjenje – sportsko rekreativna aktivnost koja budi doživljaje.
Ronjenje je sportska aktivnost u kojoj ronilac uz pomoć adekvatne opreme zaranja u morske dubine, gdje doživljava opuštajuće iskustvo i jedinstvene doživljaje. U Ronilačkom centru Aquatica Mljet ronilački doživljaji postaju potpuni zahvaljujući bogatoj ponudi nove opreme te bajkovitim podvodnim lokacijama.

-Vrhunska oprema i brzi gumenjak.

U ronilačkom centru Aquatica Mljet svaki ronilac može unajmiti vrhunsku novu opremu, od ronilačkih odijela u svim veličinama, preko BCD-a, maske i regulatora do ronilačke boce i pojasa s olovima. Potpuno opremljeni, avantura započinje jedinstvenom vožnjom novim 7,5-metarskim gumenjakom pogonjenim vanbrodskim motorom Honda, snage 250 konjskih snaga na izabranu lokaciju.

-Živopisne podvodne lokacije.

Ronilački centar Aquatica Mljet smješten je na izvrsnoj lokaciji u srcu Nacionalnog Parka Mljet, koja pruža mogućnost odlaska u jedinstvene podvodne pohode. Na nekoliko podvodnih lokacija, uz iznimnu vidljivost, koja nerijetko seže i do 50 metara, možete vidjeti bogat biljni i životinjski svijet, podvodne zidove, grebene, kanjone, špilju, amfore, antičko posuđe kao i prvi podvodni ured, a za iskusne ronioce ronilački centar organizira zarone na S-57, njemački torpedni brod potopljen još u II. Svjetskom ratu.

Ronilački centar u nacionalnom parku

Ako tražite izvrsnu destinaciju za ronjenje u Hrvatskoj, nacionalni park Mljet i ronilački centar Aquatica Mljet odličan su odabir. Bistro i toplo Jadransko more, bogata flora i fauna podvodnog svijeta te izuzetna vidljivost očarat će vas u jedinstvenom zaronu prepunom novih doživljaja.
Vrhunska oprema i ugodno okruženje
Ronilački centar Aquatica Mljet svojim roniocima pruža uslugu najma vrhunske opreme:
• Ronilačka odijela (jednodijelna i dvodijelna, 7mm i 5 mm, veličina od -3 do 8)
• BCD (veličina od XXS do XXL)
• Apeks regulatori
• Ronilačke boce (12l, 15l i 18l)
• Pojas s olovima
• Maske, peraje, čizmice (veličine 4 do 13)

Uz novu i profesionalnu opremu te vodstvo iskusnog instruktora, priprema zarona te ugodna atmosfera osigurat će jedinstveno iskustvo ronjenja koje ćete iskusiti u svojoj novoj pustolovini podvodnim svijetom.

TAXI USLUGA

-Jedinstvena avantura uz taxi prijevoz gumenjakom
Vaše putovanje na otok Mljet možete započeti s okolnih otoka i gradova, a boravak na otoku možete upotpuniti jednodnevnim izletom na željenu destinaciju, ispunivši dan razgledavanjem znamenitosti i prirodnih ljepota koje pružaju jadranski otoci.

-Avanturistička vožnja morskim valovima

Ronilački centar Aquatica Mljet osigurat će vam brz i avanturistički transfer novim gumenjakom dužine 7,5 metara, pokretanog motorom od 250 KS, koji razvija brzinu do 50 čvorova.
Izaberite rutu oko otoka Mljeta, vožnju do Dubrovnika, Korčule, Hvara, Lastova, poluotoka Pelješca ili druge lokacije, kontaktirajte nas i zajednički ćemo se uputiti u vašu novu pustolovinu, osiguravajući vam individualnu i jedinstvenu vožnju.

RIBOLOVNI IZLETI

Južni Jadran nadaleko je poznat kao područje atraktivno za ribolov zbog svoje čistoće, dubine i obilatog ribljeg fonda. Za vas smo stoga pripremili dvije ribolovne discipline koje će vas ostaviti bez daha i napuniti adrenalinom.

-Vertical jigging

Vrlo dinamična disciplina sportskog ribolova u kojoj koristimo štapove i stacionarne role iznimne kvalitete i čvrstoće (Xzoga, Jigging Master, Shimano Stella i sl.). Ciljana lovina u ovoj disciplini su zubatac, pagar, gof, kirnja i ostali predatori.

-Big Game ribolov

Vrhunac sportskog ribolova koji će u vama probuditi neopisive osjećaje i izniman nalet adrenalina. Pretežno se lovi tehnikom drifting u kojoj iz plutajućeg broda spuštamo mamce i čekamo ugriz nakon čega kreće prava akcija koja može trajati i satima. U ovoj disciplini koriste se specijalni štapovi i multiplikatori snage 50-130 lbs, a ciljana lovina su tune, lucevi, lampuge, morski psi igluni.
U obje discipline, sva potrebna oprema, alati i mamci osigurani su od strane centra.

Pogledano 603 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

DIVING CENTAR BLUE PLANET

+385 918990973

Masarykov put 20, Dubrovnik, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19:00

Oznaka na karti

O NAMA Ronilački centar Blue Planet otvoren je 2005. godine s obiljem entuzijazma i skromnim sredstvima – s nekoliko boca, malim kompresorom, drvenim brodićem.  Pročitaj više »

EPIDAURUM RONILAČKI & SPORTSKI CENTAR

+385 20 471 386

Šetalište Žal, Cavtat, Hrvatska

pon-pet: 09:00-19.00

Oznaka na karti

O NAMA Naš centar Vam pruža brojne mogućnosti, kao što su ronilački izleti u pratnji iskusnih instruktora ronjenja, najam cjelokupne opreme, upoznavanje sa ronjenjem, ronilačke tečajeve (OWD, AOWD, DIVECON, STRESS&RESCUE…  Pročitaj više »