PORTELA D.O.O. – TENDE, ZAVJESE, KOMARICE I NADSTREŠNICE

Zagrebačka ulica 6, Dubrovnik, Hrvatska

Web stranica

+385 95 8421 545

} PON - PET: 09:00-16:00, SUB: 09:00-14:00

Portela d.o.o. nudi širok izbor učinkovitih i dekorativnih rješenja za zaštitu od sunca i uređenje Vašeg interijera. U ponudi imamo sve vrste tendi, suvremene zavjese, komarice i nadstrešnice. Pokrivamo područje srednje i južne Dalmacije.

Kombinacijom svjetlosti i boja upotpunite svoj životni prostor!

TENDE

 • ZGLOBNE TENDE
  Zglobna tenda ili tenda na ruke namijenjena je natkrivanju balkona i terasa. Kvalitetni aluminijski nosači omogućavaju montažu tende na zid ili strop. Može se pokretati ručno ili pomoću motora.
 • KAZETNE TENDE
  Tenda u kutiji u potpunosti je zaštićena od vanjskih utjecaja, a može biti kazetna ili polukazetna. Kazetna tenda se cijela zatvara u kazetu i pokreće se isklučivo pomoću motora. Na motor se može dodati senzor koji tendu pri naletu vjetra odmah povlači u kazetu. Polukazetna tenda je tenda u kutiji koja ima mogućnost pokretanja ručno ili motorom.
 • TENDE NA PAD
  Vertikalna rolo tenda ima široku primjenu jer pruža zaštitu od sunca i na uskim manjim balkonima. Osim što učinkovito štiti od sunca djeluje elegantno u svakom prostoru.
 • KUPOLASTE TENDE
  Kupolastu tendu karakterizira specifičan oblik i učinkovita zaštita od sunca i kiše. Idelano je rješenje za natkrivanje ulaznih vrata i izloga.
 • KLIZNE TENDE
  Klizna tenda ili atika model je tende namijenjen natkrivanju većih otvorenih površina poput ugostiteljskih terasa. Učinkovito štiti od sunca i kiše čime produžuje rad na otvorenom. Pokretanje platna vrši se pomoću bočnih vodilica.

PERGOLE

PERGOLA TENDE
Pergola tende najefikasnije su rješenje za rad na otvorenom tijekom cijele godine. Masivne drvene i aluminijske konstrukcije garancija su postojanosti i kvalitete. Natrkrivene vrhunskim vodootpornim i impegriranim platnom štite od kiše i sunca. Pokazale su se kao najopravdaniji ulog za produženje sezone rada na ugostiteljskim terasama. U ponudi imamo i jednostavniju varijantu aluminijskih fiksnih pergola za kućne terase i balkone.

SJENILA

 • PANELI
  Novi sistem zavjesa koji djeluje vrlo dekorativno u svakom prostoru i nudi izbor slobodnog kreiranja. Paneli se kače se na čičak u aluminijskim vodilicama tako da s vremenom može promijeniti panel i unijeti dašak novog u Vaš prostor. Nudimo veliki izbor boja i dekora na 2, 3, 4 ili 5 – kanalne aluminijske vodilice visoke kvalitite.
 • TRAKASTE ZAVJESE
  Zavjese koje svojom dužinom unose posebnu eleganciju u prostor. Napravljene od kvalitetnog materijala koji odbija čestice prašine lake su za održavanje. Široka paleta boja čini trakaste zavjese dobrim izborom za Vaš ured ili dom.
 • ŽALUZINE
  Uredno složene žaluzine daju svakom prostoru dojam sklada. Idealne su za male prozore. Regulacijom otvaranja konopom unosite onoliko svijetla koliko Vam odgovara. Izrađene su od kvalitetnog materijala u širokom spektru boja.
 • ROLO ZAVJESE
  Sistem rolo zavjesa praktičan je za sve vrste prozora. Može se regulirati dužina po potrebi i želji. Za kućanstva nudimo širok izbor boja i dekora koji se uklapaju u svaki dom. Osim jednostavnih roloa tu su i dupli tzv. zebrasti roloi i roloi za potpuno zamračenje. U ponudi imamo i tzv. screen platna koja nude mogućnost propusta svjetlosti 1, 3, 5 i 10% čime sami odlučujete o vidljivosti kroz roloe. Screen roloi su idealni za poslovne prostore jer djeluju profesionalno i laki su za održavanje.
 • RIMSKE ZAVJESE
  Popularne još od rimskog doba, rimske zavjese daju Vašem prostoru određenu dozu otmjenosti. Tkanina po izboru se šije i lijepi na čičak, lako se skida i stoga su vrlo jednostavne za održavanje. Dostupan je mehanizam otvaranja i zatvaranja konopom ili električnim motorom.
 • PLISIRANE ZAVJESE
  Plisirane zavjese svojim prirodnim materijalom i nježnim bojama dočaravaju osjećaj opuštenosti. Tkanina plisea premazana je antistatičkim premazom koji štiti od prašine i vlage. Dupli plisei izgrađeni su od dvije vrste tkanine između kojih se nalazi zatvoreni prostor zraka čime stvara dodatnu toplinsku izolaciju.

NADSTREŠNICE

Nadstrešnice su jednostavno i elegantno rješenje za natkrivanje prostora iznad ulaznih vrata u Vaš dom ili poslovni prostor. Po potrebi moguće ih je slagati jednu do druge kako bi se dobila veća površina natkrivenog prostora. U ponudi imamo staklene i polikarbonatne nadstrešnice.

Pogledano 2596 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa