EPIDAURUM RONILAČKI & SPORTSKI CENTAR

Šetalište Žal, Cavtat, Hrvatska

Web stranica

+385 20 471 386

} pon-pet: 09:00-19.00

O NAMA

Naš centar Vam pruža brojne mogućnosti, kao što su ronilački izleti u pratnji iskusnih instruktora ronjenja, najam cjelokupne opreme, upoznavanje sa ronjenjem, ronilačke tečajeve (OWD, AOWD, DIVECON, STRESS&RESCUE ), kao i kompletan SCUBAPRO servis.
Centar je smješten na samoj morskoj obali i raspolaže vlastitim privezištem za nekolino svojih brodica, te velikom terasom samog privezišta na kojoj je smještena zgrada centra sa uredom, te prostorijama za presvlačenje, odlaganje i održavanje opreme.
Pored ronjenja, svoje slobodno vrijeme možete upotpuniti bogatim sadržajem sportova na vodi kao što su aqua-park, parasailing, skijanje, tube, banana itd.

Poštovani posjetitelji, pozdravljamo Vas sa krajnjeg juga Hrvatske, iz Cavtata, koji se smjestio u prekrasnom Župskom zaljevu čije podmorje krije ostatke jednih od najvećih nalazišta antičkih brodoloma na Jadranu. Kao jedan od najboljih ronilačkih centara U Dubrovačkoj regiji, Diving & water-sports center “Epidaurum” ima iskusne instruktore i profesionalnu opremu za ronjenje i vodene sportove, te Vas vodimo na atraktivne lokacije od Prevlake do Pelješca.

PODVODNE LOKACIJE

POSEBNA PONUDA!! – dva najveća antička nalazišta na Jadranu, sa preko 1800 amfora i pitosa, na dubini od 25-30 m, čiji je otkrivač voditelj Epidaurum centra. Nalazi golemih pistosa iznimno su rijetki na cijelom Mediteranu.

SMJEŠTAJ

Za Vaš ugodan odmor organiziramo i smještaj u hotelima ili privatnim apartmanima Cavtata, ali i Dubrovnika i Dubrovačke riviere.

Pogledano 517 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa