Namještaj Corina

Školska ulica 18, Delnice, Hrvatska

Web stranica

38598436839

Stolarski obrt je otvoren 2002 godine nakon višegodišnjeg iskustva u drvnoj industriji i opremanju interijera. Uz ostale usluge bavimo se opremanjem interijera, namještajem izrađenim po mjeri, kuhinjama, sobama, ugradbenim ormarima, uredskim i ostalim namještajem. Kuhinje i ormari mogu biti izrađene od iverala, lakiranog medijapana i masiva te njihove kombinacije. Kreveti su od bukovog masiva lakirani PU lakom ili od kombinacije masiva i iverala. Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta. USLUGE

  • KUHINJE U današnjem životu modernog čovjeka kuhinja igra veliku ulogu u svakom domaćinstvu te mora odgovarati stilom i funkcionalnošću. To je moguće pomiriti izradom kuhinje po mjeri. Kuhinja se prilagođava Vašem prostoru i potrebama. Kombinacijom više materijala i okova može se približiti svačijem buđetu. Unutarnji dio korpusa se izrađuje od iverala dok vanjski je moguće kombinirati od puno dekora iverala (mat ili sjajnih), masiva, medijapana lakiranog po ton karti. Funkcionalnost i dugutrajnost se postižu ugradnjom kvalitetnih okova sa mogućom kombinacijom raznih vrsta ladica, izvlačnih košara i smoćnica ovisno o potrebama i željama kupca. Za svaku kuhinju se izrađuje ponuda i 3D slika sa približnim izgledom i bojama. Dostava i montaža na području županije su besplatni, ostalo po dogovoru.
  • KREVETI Kreveti su konstrukcijski čvrsti i prilikom izrade je posebna pažnja tome posvećena tako da i jeftinije varijante kreveta imaju konstrukcijski dio izrađen od masiva te se dodavaju uklade po želji. Izrađujemo više varijanti: – kompletno od masiva (bukva, jasen, hrast, jelovina) bajcane u željenu nijansu ili natur te lakirane PU lakom – kombinaciju masivnog okvira (lakiranog ili bojanog) sa ukladama i stranicama od iverala po izboru – moguće dodavanje ladica ili pomoćnog kreveta ispod, podizna varijanta – podnice od letvi, iverice ili uz nadoplatu latoflex Moguće su i druge varijante i izgled prema dogovoru.
  • ORMARI I SOBE Potrebe današnjeg čovjeka za više prostora za odlaganje i relativno malih stambenih prostora moguće je uskladiti izradom kvalitetnih ugradbenih ormara koji dobru iskorištavaju stambeni prostor te pružaju mogućnost odlaganja velike količine odjeće i stvari. Izrađuju se do stropa i dužine do nekoliko metara. Unutrašnjost se izrađuje od iverala i kombinira se prema potrebama kupaca (police, ladice, vješalice, garderobni liftovi). Fronte mogu biti zaokretne, klizne te kombinacija ovisno o potrebi. Za izradu fronti se koriste iverali u velikom broju dekora (mat ili sjajni), masiv te aluminijski oviri sa ukladama po želji (tanki iverali, staklo, ogledalo i sl.). Uz ove ormare moguće je kombinirati i ostatak sobe (krevete, komode, pisaće stolove, police i drugo) te prilagoditi kompletan prostor svojim potrebama i stilu.
  • UREDSKI NAMJEŠTAJ Uredski namještaj takođe je moguće prilagoditi Vašim potrebama izradom i prilagodbom prostoru. Prilagođava se veličina i izgled stolova, ormara za spise i registratore, komoda sa ladicama i sl.
  • KUPAONSKI NAMJEŠTAJ I DNEVNI BORAVCI
  • VRATA I STEPENIŠTA

 

Pogledano 851 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa