ADRENALINSKI PARK KUPJAK – GORSKI KOTAR

Kupjak 72, Hrvatska

Web stranica

+385 91 569 2979

} pon-sub: 10:00-22:00

ZIPLINE

Extremna vožnja u alpinistićkoj opremi na sajli dužine 200 metara. <br />Brzina oko 60 km/h.

PAINTBALL

Timska, strateška igra bazirana na zauzimanju teritorija ili eliminaciji protivnika ispaljivanjem loptica sa bojom iz paintball puške tzv. markera.

STRELIČARSTVO

Iskušajte svoje granice oštrog oka i mirne ruke i možda postanete Robin Hood!

LJUDSKI STOLNI NOGOMET

Timska igra za 10 igrača na igralištu veličine 8 x 5 metara.<br /> Princip igre sličan je kao i kod malog stolnog nogometa. Igrači postavljaju ruke na za to predviđena mjesta na plastičnoj cijevi koja klizi po drvenoj prečki.

ZORBING

Vožnja u spužvasto-plastičnoj lopti promjera 3 metra. Za djecu već od 3. godine u vidu hrčak trčanja, a za odrasle u vidu spuštanja niz blagu padinu.

TEAM BUILDING

Kombinacija programa, igara, druženja kojima se želi postići povećanje produktivnosti, učinkovitosti i uspješnosti tvrtke kroz timski rad, razmišljanje, motivaciju i kreativnost u rješavanju problematike u nepoznatoj situaciji. Omogućava opušteniju komunikaciju zaposlenika, bolje međusobno upoznavanje kao preduvjet za što bolje uspješno poslovanje i sve to kroz krajnje zadovoljstvo.

Paket usluga kombiniramo prema korisnikovim željama.

Za cjeloviti program preporuka je:

1. Zip line – podiže razinu adrenalina, ukazuje na odvažnost, spremnost ka nečem novom i nepoznatom

2. paintball – omogućava samoorganiziranje strategije tima kroz igru i međusobnu komunikaciju u toku igre. Spremnost na pružanje pomoći, zaštite, ali isto tako i pružanje podrške za obranu svojeg tima i preuzimanje inicijative

3. Ljudski stolni nogomet – timska igra brzine i spretnosti te brzog donošenja odluka

4. Streličarstvo – razvoj usredotočenosti, koncentracije, upornosti, mirnog duha za postizanje krajnjeg cilja, pogađanja u centar mete

5. Viseći mostovi-bridging – savladavanje prepreka

6. Roštilj, piće, dobra pjesma i uživanje u druženju u prirodi.

MOMAČKE I DJEVOJAČKE VEČERI

Došao je i taj posljednji dan kada još možete pokazati svoju ludost, nespremnost te pokušaj da se sakrijete… Ali uzalud jer već ste dobili nekoliko metaka i morate se predati. E, tako je to u životu, drugi puta ćete pametnije! 🙂 Proslavite posljednje sate svoje “slobode”, dođite sa društvom i prijateljima koje niste dugo vidjeli ili kumom koji je sve to i priredio, a da niste niti znali. Ali ubrzo ćete znati da vam je baš to trebalo. Ludo istrčavanje na “juriš”, metak dva koji ste prešutjeli i onaj treći koji vam je obojao kacigu da ne vidite izići iz terena. Sve vas to čini spremnijim za novu životnu stranicu u koju ćete ući sa osmijehom na licu i sjećanjem na nezaboravno provedeni dan. Igru koncipiramo prema željama korisnika, stoga za informaciju nazovite! Nagrađujemo mladoženju i kuma! Uz sve ovo sugerirati ćemo vam najbolji smještaj ili neki zanimljiv izlet!

ROĐENDANI

Proslavite rođendan sa svojim prijateljima, obitelji na jedan drugačiji način. Uz aktivnosti u prirodi bez ograničenja boravka. Aktivnosti i tempo provoda koncipiramo prema željama korisnika. Dan koji rezervirate samo je Vaš i nema ograničenja boravka. Možete igrati, malo odmarati, roštiljati pa opet igrati… Dan koji ćete proslaviti u našem parku ostati će zauvijek u Vašem sjećanju. Opuštena atmosfera, adrenalina taman koliko treba, ugodno i opušteno druženje sa timom parka, često i pjesma. Slavljenike uvijek ugodno iznenadimo i nagradimo!

ZA DJECU

veselo druženje uz niz aktivnosti: splatmaster (paintball za djecu, 7+ godina), ljudski stolni nogomet, trampolin, gađanje u metu, zorbing, bočanje, badminton, pikado… Za ugodno popunjeni dan potrebno je izabrati barem tri aktivnosti te se prethodno konzultirati sa voditeljem parka. U našem programu za djecu također imamo i dječije olimpijade.

SPLATMASTER

Paintball za djecu i cijelu obitelj. Opremu čine maskirne pelerine, kacige, dječje paintball puške pumparice.

 

Za sve korisnike aktivnosti nudimo besplatni roštilj prostor sa svom opremom i 30 sjedećih mjesta!

Pogledano 848 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa