KUĆA ZA PROSLAVE I SEOSKI TURIZAM – PIRAK

Grabovnica, Croatia

Web stranica

098799439

} Nazvati za dogovor

Seoski Turizam Pirak – dobrodošli u Zmajevo gnijezdo

Zmajevo gnijezdo okruženo je šumama u kojima su uređene staze za šetnju, branje gljiva, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje se ovdje zateknu. Vaše dijete ovdje može naučiti sve o šumi, livadi, bari, potoku.Zmajevo gnijezdo pruža vam mogućnost jahanja, vožnje moslavačkim fijakerom i mnogobrojne izlete u okolicu.

Smještaj u autentičnom seoskom okruženju

… širokom horizontu skriveno utočište tradicije i moslavačkih običaja…

Zmajevo gnijezdo u svojem starom čardaku omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe.

Uz sobe uređene u etno stilu, nudimo tri prostora za vaše veselice ukupnog kapaciteta 130 mjesta ljeti i 80 mjesta zimi.

pirak_smjestaj

…žganci, juhe, gibanice, štrudlini, kobasice, domaći kruh ili brašnjače…

Zadivit će vas kuhinja Zmajevog gnijezda u kojoj se sve redom nižu stara moslavačka jela: žganci s raznim prilozima, juhe na kiselo, pečenja s prilozima, gibanice i štrudlini i sve ostalo po vašoj želji i narudžbi. Za predjelo su obvezne moslavačke brašnjače – kobasice od kukuruznog brašna i mesa, domaći kruh, sir s vrhnjem…

pirak_hrana

2014 godine ušli smo u prestižni izbor od osam najboljih seoskih domaćinstava na području Hrvatske u izboru GastroTrofej 2014.

 

https://www.youtube.com/watch?t=2&v=bqpASb6lCB8

Pogledano 2435 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa