UNIMER – SAKUPLJANJE I PRERADA OTPADA

Ulica Rudolfa Steinera 3, Čakovec, Croatia

Web stranica

+38540 390 500

} pon-pet: 09:00-17:00

DJELATNOST

Osnovna djelatnost društva je sakupljanje i primarna prerada otpadaka, te maloprodaja svih vrsta roba, osim prehrane. Na oko 28.000 m2 izgrađeni su objekti za otkup sekundarnih sirovina, pogon za sortiranje i prešanje papira i tri maloprodajna mjesta.

ISKUSTVO

Dugogodišnje iskustvo naših timova (vozača, rezača, trgovaca) garancija su u obavljanju poslova vezanih uz našu djelatnost. Nudimo Vam poslovnu suradnju, jer vjerujemo da i Vi u svom procesu rada stvarate određenu vrstu otpada koja je za nas sekundarna sirovina.

OTKUP

 • ŽELJEZO
 • BAKAR
 • ALUMINIJ
 • MESING
 • LIM
 • BATERIJE
 • PAPIR

PRODAJA

 • TEKSTIL –  U našoj prodavaonici kratke robe naći ćete sve za Vašu prinovu u obitelji: pelene, jastuke, prve benkice i razne kompletiće za najmlađe po povoljnim cijenama.Veliki izbor zavjesa u metraži i na kilograme, posteljina komadna i u garniturama, ručnici svih dimenzija komadno i na kilograme, odjeća za djecu na kilograme, raznobojni dekori, platno u metraži, te mebl štofovi u stalnoj su ponudi.

  Donje rublje – dječje, muško i žensko domaćih proizvođača. Razne veste, majice, hlače, trenirke, jakne, te drugi proizvodi po pristupačnim cijenana. Pidžame i spavačice za sve uzraste.

 • PODNE OBLOGE – U prodajnom skladištu naći ćete sve potrebno za Vaš dom.U asortimanu nudimo kuhinjske krpe, pregače, stoljnjake, keramičko, stakleno i metalno posuđe, pribor za jelo: žlice, vilice, noževe, te razne upotrebne predmete za domaćinstvo.

  Veliki izbor toplih podova, tepiha i tapisona, koje na Vaš zahtjev obrubljujemo.

  Spužve raznih debljina, te mljevena spužva za jastuke. Prekrivači, deke, popluni i jastuci raznih dimenzija samo su dio asortimana ove prodavaonice.

  Radna odijela i kute, krpe za brisanje za industrijske pogone i zanatske radnje, predmet su interesa poduzetnika iz našeg okruženja.

 • METAL

  Naše maloprodajno mjesto za prodaju:
  – okrugle i kvadratne cijevi svih dimenzija,
  – ploče limova 1000 x 2000 raznih debljina,
  – valovito pletivo i istegnuti metali pogodni za ograde,
  – keramičke pločice sa i bez uzorka, raznih veličina po vrlo povoljnim cijenama,
  – razne vrste folija za pakiranje, zaštitu i prekrivanje raznih površina, širine od 4 do 8 metara
  – rabljeni dijelovi različitih poljoprivrednih, radnih i ostalih strojeva.

Pogledano 246 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

TAJTIM

TAJTIM

+38598491067

Malin ulica 64, Mali Losinj, Croatia

09:00 - 17:00

Oznaka na karti

TAJ TIM Trgovina je poduzeće za prodaju pontona i pontonskih sustava, plovila i proizvoda za zabavu na vodi, PVC podnih obloga, suvenira, hotelskih i promotivnih ručnika.  Pročitaj više »

BECIKLIN- PRODAJA BICIKALA

+38540 645 522

Glavna ulica 16, Prelog, Hrvatska

pon-pet: 08:00-19:00, sub: 08:00-12:00

Oznaka na karti

Trgovina Beciklin otvorena je 2005. godine u Prelogu u vlasništvu obiteljske tvrtke čija je etika vezana uz pravednu politiku cijena – dati najbolju vrijednost za uloženi novac. Godine 2010.  Pročitaj više »

ZELENA STANICA – VRTNI CENTAR ZAGREB

+3851 3839 714

Mošćenička ulica 15, Zagreb, Hrvatska

Pon.- Pet: 10:00-18:00

Oznaka na karti

Zelena Stanica d.o.o. bavi se prodajom opreme za staklenički i kućni uzgoj biljaka, uglavnom uzgojem biljaka u zatvorenom prostoru. Tvrtka je osnovana 2012.  Pročitaj više »