UNIMER – SAKUPLJANJE I PRERADA OTPADA

Ulica Rudolfa Steinera 3, Čakovec, Croatia

Web stranica

+38540 390 500

} pon-pet: 09:00-17:00

DJELATNOST

Osnovna djelatnost društva je sakupljanje i primarna prerada otpadaka, te maloprodaja svih vrsta roba, osim prehrane. Na oko 28.000 m2 izgrađeni su objekti za otkup sekundarnih sirovina, pogon za sortiranje i prešanje papira i tri maloprodajna mjesta.

ISKUSTVO

Dugogodišnje iskustvo naših timova (vozača, rezača, trgovaca) garancija su u obavljanju poslova vezanih uz našu djelatnost. Nudimo Vam poslovnu suradnju, jer vjerujemo da i Vi u svom procesu rada stvarate određenu vrstu otpada koja je za nas sekundarna sirovina.

OTKUP

 • ŽELJEZO
 • BAKAR
 • ALUMINIJ
 • MESING
 • LIM
 • BATERIJE
 • PAPIR

PRODAJA

 • TEKSTIL –  U našoj prodavaonici kratke robe naći ćete sve za Vašu prinovu u obitelji: pelene, jastuke, prve benkice i razne kompletiće za najmlađe po povoljnim cijenama.Veliki izbor zavjesa u metraži i na kilograme, posteljina komadna i u garniturama, ručnici svih dimenzija komadno i na kilograme, odjeća za djecu na kilograme, raznobojni dekori, platno u metraži, te mebl štofovi u stalnoj su ponudi.

  Donje rublje – dječje, muško i žensko domaćih proizvođača. Razne veste, majice, hlače, trenirke, jakne, te drugi proizvodi po pristupačnim cijenana. Pidžame i spavačice za sve uzraste.

 • PODNE OBLOGE – U prodajnom skladištu naći ćete sve potrebno za Vaš dom.U asortimanu nudimo kuhinjske krpe, pregače, stoljnjake, keramičko, stakleno i metalno posuđe, pribor za jelo: žlice, vilice, noževe, te razne upotrebne predmete za domaćinstvo.

  Veliki izbor toplih podova, tepiha i tapisona, koje na Vaš zahtjev obrubljujemo.

  Spužve raznih debljina, te mljevena spužva za jastuke. Prekrivači, deke, popluni i jastuci raznih dimenzija samo su dio asortimana ove prodavaonice.

  Radna odijela i kute, krpe za brisanje za industrijske pogone i zanatske radnje, predmet su interesa poduzetnika iz našeg okruženja.

 • METAL

  Naše maloprodajno mjesto za prodaju:
  – okrugle i kvadratne cijevi svih dimenzija,
  – ploče limova 1000 x 2000 raznih debljina,
  – valovito pletivo i istegnuti metali pogodni za ograde,
  – keramičke pločice sa i bez uzorka, raznih veličina po vrlo povoljnim cijenama,
  – razne vrste folija za pakiranje, zaštitu i prekrivanje raznih površina, širine od 4 do 8 metara
  – rabljeni dijelovi različitih poljoprivrednih, radnih i ostalih strojeva.

Pogledano 1447 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

BUHAČ M CVJEĆARNA

+385 040 390 464

Ulica Maršala Tita 13, Šenkovec, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

“Buhač M” d.o.o. osnovano je u srpnju 2004. godine kao nasljednik obiteljskog obrta koji djeluje još od 1978. godine.  Pročitaj više »

PAK PLUS- OPREMA I MATERIJAL ZA PAKIRANJE

+38540 391 761

Ul. dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

O NAMA Temeljna djelatnost poduzeća je prodaja opreme i materijala za pakiranje: alati i strojevi za pakiranje, stretch folije, PE folije za pakiranje, trake za vezanje, kartonske kutije, ljepljive trake…  Pročitaj više »