LUMBALIS- CENTAR ZA KRALJEŽNICU SV.MARTIN

Toplice Sveti Martin, Grkaveščak ulica, Sveti Martin na Muri, Hrvatska

Web stranica

040371104

} 09:00-20:00h

O Lumbalis centru:

Lumbalis centar-privatna praksa fizikalne terapije nalazi se u LifeClass termama Sv. Martin. Moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar, specijaliziran za fizikalnu terapiju i liječenje tegoba kralježnice. Prepoznatljiv je po tome što puno vremena i pažnje posvećuje pacijentu. Ovaj centar jedinstven je po tome što se pacijenti za obavljanje terapije pripremaju u termo-mineralnoj vodi Toplica izuzetnih ljekovitih svojstva.
Za kvalitetu usluga prije svega jamče iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od doktora, specijalista fizioterapije i radne terapije. Osoblje Lumbalis centra ima dugogodišnje iskustvo pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

Terapije u Lumbalis centru:

  • Fizikalna terapija-vrhunska fizikalna terapija za uklanjanje bolova i vračanje u normalu. Termoterapija, elektroterapija, ultrazvuk, magnetoterapija, parafinoterapija, terapija laserom, udarni val, kineziterapija, k-tape, krioterapija
  • Programi za kralježnicu– Dekompresijska terapija kralježnice -izrazito uspješna, neoperativna metoda za uklanjanje bolova i drugih tegoba uzrokovanih problemima kralježnice. Akupunktura- metoda liječenja uz pomoć igala koje se zabadaju u odrađene točke.
  • Sportska rehabilitacija– da bi sportski rezultat bio vrhunski ovisi o znanju i trudu terapeuta.
  • K-tape
  • Medicinska rehabilitacija– vračanje u normalu nakon oboljenja i zahvata. Kineziterapija, rehabilitacija
  • Pelvic centar– u suradnji s Poliklinikom Sv. Nikola. Centar za liječenje i oporavak pacijenata u andro i menopauzi, problemima inkontinencije i oslabljene potencije. http://psn.hr/hr/pelvic-centar
    Pripreme za porod- vođenje tjelesnih aktivnosti u trudnoće i pripreme za porod od strane međunarodne licencirane terapeutkinje.
  • Mršavljenje/funkcionalan trening– programi za mršavljenje te nutricionizam.

Lumbalis centar zdravlja nudi rješavanje zdravstvenih problema paketima sa smještajem u apartmanima Regina 4* te hotelu Spa Golfer 4*.

Pogledano 789 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa