BUHAČ M CVJEĆARNA

Ulica Maršala Tita 13, Šenkovec, Hrvatska

Web stranica

+385 040 390 464

} 08:00-17:00

“Buhač M” d.o.o. osnovano je u srpnju 2004. godine kao nasljednik obiteljskog obrta koji djeluje još od 1978. godine.
O nama puno govori činjenica da je posao u obitelji već punih 27 godina, te da se prenosi s koljena na koljeno.

Osim duge i bogate tradicije, koja predstavlja pouzdanu garanciju vrhunske kvalitete po kojoj nas prepoznaju i pamte, možemo se pohvaliti izrazito visokom razinom znanja stečenog posjetima svim većim sajmovima i školama aranžiranja, te redovitim praćenjem stručnih časopisa i literatura. Osim znanja, raspolažemo velikim i bogatim iskustvom, koje je posljedica našeg dugogodišnjeg rada i konstantnog samousavršavanja, kojem smo oduvijek poklanjali posebnu pažnju.

Zapošljavamo 5 stručnih suradnika, a izrađujemo bukete za sve prigode: vjenčane bukete, aranžmane za auto, uređujemo sale, domove i crkve. Za tužne prigode pružamo usluge dostave buketa za izražavanje saučešća, a izrađujemo i vijence i aranžmane za lijes.

*U sklopu firme djeluje i veleprodaja potrošnog materijala za cvjećarne sa ambulantnom dostavom koja pokriva veći dio sjeverozapadne Hrvatske.

PROIZVODNJA

-Osim cvjećarne i veleprodaje, djeluje i proizvodnja u kojoj su ručno izrađuju svileni bonsai drveća koja su izuzetno vjerna kopija prirodnih originala. Njih koristimo za uređenje poslovnih (restorani, banke, caffe i disco-barovi, bazeni…) ili privatnih prostora (dolazimo kod VAS doma) u kojima je radi klimatskih i drugih razloga (pomanjkanje prirodnog svjetla, prevelika ili premala koncentracija vlage, dima i sl.) nije moguće uspijevanje prirodnog bilja i cvijeća. Izuzetno je važno napomenuti da se večina svilene dekoracije radi po zahtjevu i mjeri kupca, te da se mjere za dekoracije uzimaju na licu mjesta.

PROGRAM PROIZVODNJE I BOJANJA

Osim programa svile bavimo se i proizvodnjom i bojanjem suhog montažnog cvijeća te smo korijenima prvi proizvođaći suhog montažnog cvijeća na prostorima bivše Jugoslavije.

U sklopu firme izrađujemo i metalnu garanteriju iz koje izdvajamo svječnjake i držaće adventskih svijeća koji predstavljaju veći dio naše proizvodnje.

Dođite i posjetite nas, zadovoljstvo i osmjeh kupaca nama je najveća nagrada nakon uspješno obavljenog posla.

CVJEĆARA

  • ROĐENDANI
  • OBLJETNICE
  • VJENČANJA
  • DRUGE OBLJETNICE

 

Pogledano 682 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

PAK PLUS- OPREMA I MATERIJAL ZA PAKIRANJE

+38540 391 761

Ul. dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, Hrvatska

08:00-17:00

Oznaka na karti

O NAMA Temeljna djelatnost poduzeća je prodaja opreme i materijala za pakiranje: alati i strojevi za pakiranje, stretch folije, PE folije za pakiranje, trake za vezanje, kartonske kutije, ljepljive trake…  Pročitaj više »

UNIMER – SAKUPLJANJE I PRERADA OTPADA

+38540 390 500

Ulica Rudolfa Steinera 3, Čakovec, Croatia

pon-pet: 09:00-17:00

Oznaka na karti

DJELATNOST Osnovna djelatnost društva je sakupljanje i primarna prerada otpadaka, te maloprodaja svih vrsta roba, osim prehrane.  Pročitaj više »