AGRIA – ZASTUPNIŠTVO SAME TRAKTORAPOPULARNO 

Obrtnička ulica 2, Pušćine

Web stranica

040328277

} 09:00 - 17:00

O NAMA:

Tvrtka Agria osnovana je 2000. godine i od tada je radila kao generalni zastupnik programa New Holland u Republici Hrvatskoj. Prilikom Bjelovarskog sajma 2012. godine Agria je postala zastupnik programa SAME (grupacija SAME – Deutz Fahr). Sjedište tvrtke nalazi se u mjestu Pušćine pored Čakovca na županijskoj cesti Varaždin – Čakovec. Na ovoj lokaciji smještena je uprava tvrtke, te prodajno mjesto – servisni dio. Tvrtka djeluje još kroz dvije odvojene poslovnice i to u Osijeku, Omladinska 121 (cesta Osijek-Čepin), te u Istri u mjestu Zabrežani pored pazina (cesta Pazin – Vodnjan).

SERVIS:

Za sve isporučene stojeve i priključke “Agria” osigurava servis u garantnom roku i van garantnom roku te osigurava servisnu ulogu u vidu cijelokupne stručne i tehničke potpore. Jedna od obveza “Agrie”, kao zastupnika “SAME” je omogućiti da vaš stroj radi besprijekorno i bez zastoja. Osim kvalitetnog i stručnog osoblja “Agria” raspolaže i suvremeno opremljenom radionom, te sa pet servisnih vozila koja su stalno prisutna na terenu. Zadatak Agrie je da osigura servis za sve traktore koje je do sada zastupala te i ostale traktore na tržištu.

REZERVNI DJELOVI:

“Agria” kao zastupnik “SAME” osigurava originalne rezervne dijelove i maziva za sve modele proizvedenih strojeva. Originalni rezervni djelovi “SDF” ili “SAME” su jedini koji u potpunosti odgovaraju zahtjevima kvalitete, što je presudno za optimalno djelovanje vašeg traktora. Isto tako, kao i do sada, kod nas možete naručiti dijelove i za starije modele grupacija SDF, New Hollanda, Fiat i Ford.

Pogledano 6291 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa