ACCREDO -Adrenalinski Centar

Zasadbreg 243, Lopatinec, Croatia

Web stranica

+385 40364720

} Nazvati za dogovor

Accredo Centar je jedinstveni centar u ovom dijelu Hrvatske, ujedno sjedište tvrtke Accredo d.o.o. i Accredo Paintball Shop-a. U sklopu centra na otvorenom i zatvorenom dijelu moguća je organizacija različitih evenata:
Team buildinga, učeničkih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, domjenaka, promocija…najam prostora.

Centar je ograđen i ima vlastiti parking. Objekat u sklopu centra pruža sve blagodati civilizacije (sanitarni čvor, garderobu, tuševe, kamin, kuhinju, rashladne uređaje, piknik prostor sa roštiljem, terasama, dodatni šator za 30 osoba, WiFi,  MaxTV, Wii Nintendo…). Prostor je prilagođen za druženje na otvorenom i u zatvorenom. Kapacitet zatvorenog prostora centra je 40 osoba, dok je kapacitet otvorenog prostora 130 osoba. Accredo centar je mjesto zatvorenog  tipa, tako da radi uz najavu i unaprijed dogovorenom programu za svaku grupu.

Sportsko/ adrenalinske aktivnosti  u sklopu centra: / paintball / vožnja quad vozilima / streličarstvo / viseća kuglana / ljudski stolni nogomet / stijena za penjanje / stolni tenis / gađanje zračnom puškom / splatmaster igra / pistol duel / pikado / adrenalinski park / frizbee golf /zip-line / smiješna alka / slacklining / odbojka s ručnicima

Koncept naših programa:

Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo centra. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje.

Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo  grupi te njezinoj strukturi.

Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura centra – terase, garderobe, dnevni boravak, tuševi, leželjke za odmor, rashladni uređaji, kuhinja, pribor, roštilj…

Dajemo vam mogućnost da gastronomkse sadržaje organizirate sami ili mogu biti ugovoreni s našim catering partnerima (Zlatni Breg, Međimurski Dvori, Hit Mačkovec, Hallo Klopa)

Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno iskustvo, prošire svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. Naše višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamče jedinstven doživljaj prilikom posjeta našem centru.

Brojne pohvale i preporuke naših dosadašnjih gostiju motiviraju nas da budemo još bolji te nam daju potvrdu da ustrajemo u svom jedinstvenom poslu. Vaše zadovoljstvo naša je najveća nagrada.

Accredo Paintball Shop:

Vodeći smo distributer paintball opreme u Hrvatskoj, zastupnik najkvalitetnijih brendova: Tippmann , G.I., Sterling, SmartParts LTD.

Najveći i najkvalitetniji izbor turnirske, scenario i rekreativne paintball opreme u Hrvatskoj.

Paintball 

Dinamična i uzbudljiva igra gađanjem kuglicama u boji. Aktivnost se u ovom slučaju odvija na prirodnom poligonu  koji se nalazi u prirodnom šumskom okruženju, a čine ga umjetni zakloni različitih oblika u kombinaciji s prirodnim zaklonima.

Paintball se kroz 16 godina nametnuo kao najpopularnija igra. Način na koji ga organiziramo doprinio je da postane najuzbudljivija, najkompleksnija aktivnost koju podjednako vole oba spola i sve starosne skupine od12-60 godina.

Igrači u ovoj igri moraju upotrijebiti sve svoje fizičke, ali što je još važnije, mentalne resurse te djelovati kao dio tima kako bi bili što uspješniji u nadmetanju sa suparničkim timom. Treba pokazati zajedništvo, komunikaciju i suradnju, a sve to pod pozitivnim pritiskom i velikom dozom adrenalina koji dolazi sa svakom novom utakmicom. Natjecanje se organizira kao turnir dvaju ili više timova. Paintball može biti samo jedna disciplina unutar olimpijade ili zasebni turnir koji se posebno boduje. Broj igrača u timu može biti između 3 i 20.

Quad vožnja

Ponosni smo što vam možemo ponuditi najvišu klasu quad atv vozila Polaris Sportsman 570 koje koristimo za provođenje panoramskih vožnji ili za one naprednije pripremljene su nešto ekstremnije dionice. Naša vozila pružaju jedinstven osjećaj off road vožnje uz visoku pouzdanost i sigurnost.

Radimo na principu vođenih tura uz pratnju vodiča.  Postoje opcije samostalne vožnje (jedna osoba po vozilu) te kombinirana vožnja (dvije osobe po vozilu). Quad vožnja može se organizirati kao glavna aktivnost u programu ili kao dodatna aktivnost u nekom od programa. Vremensko trajanje vožnje prilagođavamo i dogovaramo s klijentom.

Adrenalinski Park

Adrenalinski park je visinski poligon koji se sastoji od tornjeva i umjetne stijene međusobno povezanih čeličnim sajlama. Uz penjanje po zadanoj stazi svakog sudionika na kraju očekuje pravi test hrabrosti: spust po 110 metara dugom čeličnom užetu, tzv. ZIP-LINE.

 

Jedinstveni adrenalinski centar u SZ Hrvatskoj

  • Kompletno uređen otvoreni i zatvoreni prostor
  • Team Buidling, promocije, rođendani, godišnjice, momačke i djevojačke zabave, roštiljade
  • Paintball, streličarstvo, animacija, ljudski stolni nogomet, stijena za penjanje, quad/buggy vožnja
  • Rafting, karting, letovi motornim zmajem, panoramski letovi, paintball u vašem dvorištu
  • Accredo paintball shop

Treutno na akciji:

code: 004

Piknik Paket 140 kuna

Piknik Paint programu dobijate Paintball Bronze paket + jeger piknik:

Paintball Bronze paket : cca 2.5 sata igre (5-6 utakmica)

(Kuhano vino/ čaj / osvježavajući napici / kava, jeger, kruh ; maska sa termalnim staklom, marker, boca na zrak, kombinezon, rukavice, kuglice, protektor za prsa)

Osiguran parking, korištenje garderobe, sanitarnih čvorova, tuševa i piknik mjesta na paintball terenu.

* poklon za organizatora grupe (+10 osoba)

 

* piknik paint izvodi se u svim vremenskim uvjetima te godišnjim dobima

* svaki program može se nadopuniti dodatnim aktivnostima iz naše ponude: AKTIVNOSTI ACCREDO CENTRA

* mogućnost korištenja kuhinje, roštilja, rashladnih uređaja , dnevnog boravka sa plazma TV – om (MaxTV, Wii Nintendo)

Q-paintball Paket  180 kuna

code: 005

Q-Paintball programu dobijate Paintball Silver paket + Quad vožnja:

Paintball Silver paket : cca 3.5 sata igre (10-ak utakmica)

Quad vožnja (15 min)

(Kuhano vino/ čaj / osvježavajući napici / kava ; maska sa termalnim staklom, marker, boca na zrak, kombinezon, rukavice, kuglice, protektor za prsa / podkapu/ kacigu/ rukavice/ vodonepropusno odjelo)

Osiguran parking, korištenje garderobe, sanitarnih čvorova, tuševa.

* poklon za organizatora grupe (+10 osoba)

* q-paintball izvodi se u svim vremenskim uvjetima te godišnjim dobima

* svaki program može se nadopuniti dodatnim aktivnostima iz naše ponude: AKTIVNOSTI ACCREDO CENTRA

* mogućnost korištenja kuhinje, roštilja, rashladnih uređaja , dnevnog boravka sa plazma TV – om (MaxTV, Wii Nintendo)

Pogledano 2112 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa