KONOBA MALO SELO

Konoba Malo selo, Buje, Croatia

Web stranica

+38552 777 332

} pon-pet: 17:00-22:00, sub-ned: 12:00- 22:00

Konoba Malo selo je mali obiteljski restoran koji vec preko 25 ljeta svojim gostima nudi tipicnu istarsku kuhinju. Restoran je u vlasnistvu obitelji Marusic koja ga je osnovala jos davne 1988.

-Ono sto restoranu daje poseban sarm je svakako obiteljsko ozracje te nadaleko poznate istarske delicije. Tu se prvenstveno isticu domace paste (pljukanci i fuzi) radjeni na nacin kako su ih radile i nase bake.

-Ljubitelji mesa uzivaju u bifteku impozantne velicine i socnog okusa. Uz to, mnogi putuju satima da bi probali poznati afrodizijak, ”dijamant kuhinje”, znan jednostavno i kao: tartuf. Ova velicanstvena gljiva ima svoj dom u prekrasnoj motovunskoj sumi koja je svega pola sata voznje od restorana.

*Zahvaljujuci projektu renoviranja starog imanja sacuvan je ”vintage stih” s originalnim kamenim zidovima i ognjistem. Restoran ima dvije sale ukupnog kapaciteta za 64 osobe a u toplim ljetnim danima je otvorena i vrtna terasa.

Gosti na raspolaganju imaju osiguran parking te manje igraliste za djecu.

APARTMAN

Ukoliko ste prepunog zeluca i ne vozi vam se kuci, u vlasnistvu obitelji je i manji apartman u obliznjem mjestu Kastel s prekrasnim pogledom na Piranski zaljev.

MENU

Pogledano 1066 put(a), 4 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Slični oglasi

KONOBA ASTAREA

+385 52 / 77 43 84

Ronkova 9, Brtonigla, Hrvatska

11:00-00:00

Oznaka na karti

O NAMA Istarske su turističke atrakcije podijeljene u dva temeljna poglavlja: spektakularni morski krajobrazi poput rovinjskog i veličanstveni brežuljci poput motovunskog. Brtonigla ne spada ni u jednu kategoriju.  Pročitaj više »