RADIESTEZIJA I BIOENERGIJA DR. DARKO MALTAR

Ulica Matije Gupca 6, Bjelovar, Hrvatska

Web stranica

385989814568

} 09:00-19:00h

“Medicinska radiestezija” je alternativna znanstvena holistička metoda, specijalistička primjena klasične radiestezije (koju je 1930. godine znanstveno definirao francuski katolički svećenik Abbé M.L. Boule) u istraživanju utjecaja patogenih zračenja i patogenih energija na organizam čovjeka, u dijagnostici i terapiji čovjeka izloženog tim patogenim utjecajima, te u potpunom i trajnom uspostavljanju energoekološke ravnoteže svih energija u prostoru u kojem boravi čovjek i ostala živa bića (biljke i životinje).

Mnogi svjetski radiestezisti-znanstvenici istraživanjima utjecaja patogenih zračenja došli su do identičnih rezultata.

„Medicinska Radiestezija“ je internacionalna terapijsko-iscjeliteljska metoda, primjenjiva je za sve ljude na planeti Zemlji, svih rasa, svih boja kože, svih nacionalnih i religijskih opredjeljenja bez ikakvih religijskih ograničenja i/ili crkvenih dogmi. Metoda je potpuno otvorena primjeni svih dostignuća znanosti i znanstvenim istraživanjima, a njezini osnovni ciljevi su: energo-ekologija životnog i radnog prostora, ostvarivanje potpune i trajne energetske ravnoteže u tom prostoru i prije svega preventivno djelovanje na očuvanje ljudskog zdravlja i svih ostalih živih bića koja žive u takvom zaštićenom prostoru, a u slučaju već dijagnosticiranog oboljenja i terapijsko (kurativno) djelovanje.

Moji terapijski i znanstveni ciljevi u „Medicinskoj Radiesteziji“ su:

– otkriti, proučiti i potpuno terapijski pobijediti mnoge patogene energije,

– iscijeliti duh i tijelo čovjeka,

– konstruirati i izraditi trajne i vrlo efikasne terapijsko – zaštitne uređaje,

– informirati, objasniti i pomoći mnogim ljudima u duhu iskrene ljubavi i

prijateljstva prema bližnjem.

KAKO BIOGENERATORI „ATLANTA“ ISCJELJUJU LJUDSKI ORGANIZAM

Biogeneratori “ATLANTA” su specijalno konstruirani zaštitno-terapijsko-iscjeljujući transformatori po ljudski organizam i druga živa bića štetne (patogene) energije u biološki zdravu energiju. Biogeneratori “ATLANTA” kontinuirano, potpuno i trajno u dometu svojeg djelovanja neutraliziraju sva biološki štetna geofizička i svemirsko-geomagnetska neionizirajuća zračenja i mnoga tehnička neionizirajuća zračenja („elektro-smog“), te razne kombinacije prirodnih i tehničkih neionizirajućih zračenja (energija).

U mogućnostima svojeg projektiranog energetskog dosega djelovanja biogeneratori “ATLANTA” energiziraju vodu za piće, povećavaju i neprekidno regeneriraju bioenergiju čovjeka, normaliziraju fiziološke funkcije organizma, stabiliziraju energiju AURE, revitaliziraju duh i tijelo, utječu na jačanje imuniteta, povećavaju umne sposobnosti, pozitivno utječu na temperament, omogućavaju miran i kvalitetan san, odmor i opuštanje od stresa, povećavaju ukupne radne, kreativne i reproduktivne sposobnosti organizma, uklanjaju iz organizma stres, otklanjaju glavobolje i migrene, pomažu u terapiji mnogih teških bolesti, a neprekidnim isijavanjem terapijsko-zaštitno-iscjeljujuće energije u obliku „energetske kupole“ stvara se “antistresni“ stambeni i radni prostor te vrlo pozitivno djeluje na floru i faunu.

Pogledano 1409 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa