PrevediMe -Prevođenje, Lektoriranje, Poduka stranih jezika

Vukovarska ulica 14, Bjelovar, Croatia

Web stranica

099 253 2990

} 08:00-17:00

Profilirali smo se i kao pouzdan poslovni partner u prevođenju. Prevodimo brzo, stručno i kvalitetno sve vrste tekstova na više od 40 svjetskih jezika.

U višegodišnjem radu, ostvarili smo suradnju s tisućama fizičkih osoba i s brojnim uspješnim domaćim i stranim tvrtkama.

Našu uslugu, osim kvalitete, odlikuju i pristupačne cijene. Fleksibilni smo, odgovorni te poštujemo dogovorene rokove. Nastojimo izaći u susret svim zahtjevima naših klijenata.

Prijevode vrše iskusni prevodioci, redom diplomanti odgovarajućih jezika, specijalizirani za pojedinačna područja prevođenja.

PrevediMe kao vanjski partner pruža cjelovitu prevoditeljsku uslugu. Putem razvijene infrastrukture i vrhunski organizirane mreže prevoditelja u stanju smo u najkraćem roku te uz vrhunsku kvalitetu, sigurnost i razumnu cijenu odgovoriti na svaki Vaš zahtjev. Bez obzira na Vašu trenutnu lokaciju, putem telefona, e-mail ili fax-a dostupni smo klijentima.

MISIJA
Misiju našeg poslovanja predstavlja obavljanje usluga na brz, kvalitetan i učinkovit način te tim putem postizanje maksimalnog zadovoljstva naših klijenata, uspostavljanje partnerskog odnosa, stvaranje nove – dodane vrijednosti te maksimiziranje odnosa uloženo/dobiveno kada su u pitanju prevoditeljske usluge.

TIM
Naš tim čine visokoobrazovani i mladi, ali iskusni i pouzdani prevoditelji, poznavatelji struke koji se permanentno usavršavaju te posjeduju multidisciplinaran pristup i poštuju profesionalnu etiku. Svoje znanje, stečeno fakultetskim obrazovanjem i usavršavanjem u inozemstvu, neprestano nadopunjuju radom na različitim projektima.

VIZIJA
Naša vizija je da kroz uspostavu fleksibilne organizacijske strukture uz korištenje znanja i novih tehnologija budemo prepoznati kao vodeći pružatelj prevoditeljskih usluga u široj regiji.

To mislimo postići ulaganjem svih svojih napora i težnji ka postizanju poslovnog uspjeha svojih klijenata koristeći naš know-how u pružanju usluga prevođenja.

Specijalizirani smo za:

▪ Prevođenje
▪ Lektoriranje
▪ Poduku stranih jezika
▪ Tečajevi stranih jezika

U radu poštujemo navedene profesionalne standarde:

  • cjelovitost i kvaliteta prijevoda uz upotrebu stručne terminologije
  • pravopisna i jezična kontrola prijevoda
  • strogo poštivanje dogovorenih rokova
  • zadržavanje izvornog izgleda dokumenta
  • pridržavanje dogovorene cijene
  • naknadna provjera i uklanjanje svih nejasnoća vezanih uz tekst povjerljivost podataka

CJENIK USLUGA

Obračun prijevoda: osnova za obračun pisanog prijevoda je autorska kartica.

Autorsku karticu čini 1.500 slovnih mjesta s razmacima.

Najmanja obračunska jedinica je jedna kartica. Za tekstove veće od jedne kartice, a manje od dvije, količina teksta zaokružuje se na ½ kartice (primjerice 1,4 = 1,5 kartica ili 1,6 = 2 kartice).

CJENIK PRIJEVODA

prevedime-cjenik-2015

PrevediMe -Prevođenje, Lektoriranje, Poduka stranih jezika

PrevediMe -Prevođenje, Lektoriranje, Poduka stranih jezika

PDV nije uključen u cijenu.

Za stalnu suradnju ili veći broj kartica prijevoda i lekture nudimo razne popuste i pogodnosti.

Pogledano 698 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa