VIKTOR- BENKOVAČKI PLOČASTI KAMEN

Lisičić 40e, Benkovac, Hrvatska

Web stranica

385989917635

} 09:00-19:00h

Djelatnost obrta Viktor je eksploatacija, obrada i prodaja benkovačkog pločastog kamena.

Zbog svoje iznimne kvalitete poznat je i izvan granica naše domovine. Specifičan je po svojoj boji, koja nijansira od svijetlo žute do toplo narančaste.

Mogućnosti primjene kamena su višestruke.

Sama izgradnja objekta, zidno i podno oblaganje doma, poslovnog prostora, okućnica i vrtova, itd.

Primjere primjene kamena možete pronaći u našoj galeriji slika, a za sve primjedbe i pitanja obratite nam se putem E-maila ili telefona.

PROIZVODI

 • Lomljena ploča
  Postavlja se na okomite i vodoravne površine. Uglavnom se koristi za stvaranje mozaika na zidnim i podnim površinama.Boja kamena nijansira od svijetlo žute do narančaste.

  Palete su sortirane po debljini kamena, od 0,5 cm – 6 cm debljine.

  Lomljeni kamen dolazi i u antico obradi.

 • Ciklop bunja
  Postavlja se na okomite površine. Idealan je za oblaganje i za zidanje raznih okomitih površina, šankova i ogradnih zidova.Boja nijansira od svijetlo krem do tamno sive.
 • Ben
  Kamen nastao strojnom obradom, sječenjem i pilanjem.Boja nijansira od svjetlo krem do sive. Dolazi u raznim dimenzijama, debljine od 3-3,5 cm, a visine od 3-20 cm, sortirano po želji kupaca.

  Dolazi i u Antico obradi.

 • Pilana ploča
  Koristi se za postavljanje na okomite i vodoravne površine. Površine obložene pilanim kamenom će zbog prirodno tople boje kamena davati Vašem objektu toplinu i naglašavati poseban stil objekta.Boja nijansira od svijetlo žute do svijetlo narančaste.
 • Bunja
  Namjenjena je za oblaganje svih vrsta okomitih površina. Najčešće se koristi za dekoraciju vanjskih, odnosno unutarnjih zidova.Boja bunje nijansira od svijetlo krem do tamno sive.
 • Vrtni kamen
 • Klesani kamen
  Koristi se za zidanje okomitih površina. Zbog svoje specifičnosti u obradi, izvrsno se uklapa u sve vrste okomitih površina jer im daje izgled starine i masivnosti.Boja nijansira od svijetlo krem do tamno sive.
 • Kamen po narudžbi
  U ovu grupu proizvoda spadaju uglavnom garniture za sjedenje, sudoperi, klupice, stepenice, ogradni stupići, itd., odnosno proizvodi po željama kupaca.
 • Sječeni kamen
  Proizvod nastao strojnom obradom kamena, sječenjem. Postavlja se na okomite, vanjske površine. Boja nijansira od svjetlo krem do sive. Dolazi u različitim dimenzijama, širine od 8-10 cm, a visine od 5-20 cm, sortirano po želji kupca.
 • Kocka
  Kamen kockastog oblika, namijenjen postavljanju na vodoravne površine. Zbog debljine i izdržljivosti kamena, idealan je za postavljanje po pješačkim površinama. Boja nijansira od svjetlo žute do narančaste. Dolazi u raznim dimenzijama: 4x5x6 cm, 6x8x8 cm, 6x10x10 cm, 10x10x10 cm. Može se postavljati i u kombinaciji s drugim kamenom, npr. lomljenim ili pilanim.
 • L-profil
  Proizvod namijenjen oblaganju kutnih profila. Uglavnom se postavlja u kombinaciji sa drugim kamenom (ben, klesani kamen ili sječeni kamen). Postavlja se da bi se dobio dojam punog ugla. Boja nijansira od svjetlo krem do sive.

Pogledano 5114 put(a), 10 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa