VIKTOR- BENKOVAČKI PLOČASTI KAMEN

Lisičić 40e, Benkovac, Hrvatska

Web stranica

385989917635

} 09:00-19:00h

Djelatnost obrta Viktor je eksploatacija, obrada i prodaja benkovačkog pločastog kamena.

Zbog svoje iznimne kvalitete poznat je i izvan granica naše domovine. Specifičan je po svojoj boji, koja nijansira od svijetlo žute do toplo narančaste.

Mogućnosti primjene kamena su višestruke.

Sama izgradnja objekta, zidno i podno oblaganje doma, poslovnog prostora, okućnica i vrtova, itd.

Primjere primjene kamena možete pronaći u našoj galeriji slika, a za sve primjedbe i pitanja obratite nam se putem E-maila ili telefona.

PROIZVODI

 • Lomljena ploča
  Postavlja se na okomite i vodoravne površine. Uglavnom se koristi za stvaranje mozaika na zidnim i podnim površinama.Boja kamena nijansira od svijetlo žute do narančaste.

  Palete su sortirane po debljini kamena, od 0,5 cm – 6 cm debljine.

  Lomljeni kamen dolazi i u antico obradi.

 • Ciklop bunja
  Postavlja se na okomite površine. Idealan je za oblaganje i za zidanje raznih okomitih površina, šankova i ogradnih zidova.Boja nijansira od svijetlo krem do tamno sive.
 • Ben
  Kamen nastao strojnom obradom, sječenjem i pilanjem.Boja nijansira od svjetlo krem do sive. Dolazi u raznim dimenzijama, debljine od 3-3,5 cm, a visine od 3-20 cm, sortirano po želji kupaca.

  Dolazi i u Antico obradi.

 • Pilana ploča
  Koristi se za postavljanje na okomite i vodoravne površine. Površine obložene pilanim kamenom će zbog prirodno tople boje kamena davati Vašem objektu toplinu i naglašavati poseban stil objekta.Boja nijansira od svijetlo žute do svijetlo narančaste.
 • Bunja
  Namjenjena je za oblaganje svih vrsta okomitih površina. Najčešće se koristi za dekoraciju vanjskih, odnosno unutarnjih zidova.Boja bunje nijansira od svijetlo krem do tamno sive.
 • Vrtni kamen
 • Klesani kamen
  Koristi se za zidanje okomitih površina. Zbog svoje specifičnosti u obradi, izvrsno se uklapa u sve vrste okomitih površina jer im daje izgled starine i masivnosti.Boja nijansira od svijetlo krem do tamno sive.
 • Kamen po narudžbi
  U ovu grupu proizvoda spadaju uglavnom garniture za sjedenje, sudoperi, klupice, stepenice, ogradni stupići, itd., odnosno proizvodi po željama kupaca.
 • Sječeni kamen
  Proizvod nastao strojnom obradom kamena, sječenjem. Postavlja se na okomite, vanjske površine. Boja nijansira od svjetlo krem do sive. Dolazi u različitim dimenzijama, širine od 8-10 cm, a visine od 5-20 cm, sortirano po želji kupca.
 • Kocka
  Kamen kockastog oblika, namijenjen postavljanju na vodoravne površine. Zbog debljine i izdržljivosti kamena, idealan je za postavljanje po pješačkim površinama. Boja nijansira od svjetlo žute do narančaste. Dolazi u raznim dimenzijama: 4x5x6 cm, 6x8x8 cm, 6x10x10 cm, 10x10x10 cm. Može se postavljati i u kombinaciji s drugim kamenom, npr. lomljenim ili pilanim.
 • L-profil
  Proizvod namijenjen oblaganju kutnih profila. Uglavnom se postavlja u kombinaciji sa drugim kamenom (ben, klesani kamen ili sječeni kamen). Postavlja se da bi se dobio dojam punog ugla. Boja nijansira od svjetlo krem do sive.

Pogledano 3504 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa