ULJARA BENVEGNU – PRERADA MASLINA I PRODAJA MASLINOVOG ULJA

Krasica, Croatia

Web stranica

+385 52 776 400

} pon-pet: 09:00-18:00

Radi se o malom gospodarstvu koje raspolaže s 4 hektara vlastitog maslinika u kojem je posađeno 508 stabala istarske bjelice, te talijanskih sorti među kojima frantoio, leccino i pendolino.

Ove godine smo otvorili novu uljaru, opremljenu novom tehnološkom linijom za predu maslina Pieralisi, investicije teške 6 milijuna kuna.

MASLINOVO ULJE

EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE
-Bistro ekstra djevičansko ulje Benvegnu, zlatno-žute zagasite boje.

Skladnog i suzdržanog mirisa, odlikuju ga elegantni biljni osjeti artičoke i poljskog strička (badelja), obogaćeni začinskim obilježjima crnog papra, vanilije, mente i ružmarina.

-U ustima je kompleksno i nježno, odlikuju ga obilježja poljske cikorije, salate loćike i izraženi trpki badem na kraju.

-Idealno se sljubljuje sa predjelima od povrća, brusketama s rajčicom, salatama od blagvi, s mariniranim ljuskarima, s juhama od graha, glavnim jelima s mekušcima, s ribom od kamena* u foliji, svinjskim mesom na žaru te srednje odležanim sirevima.

Naše ulje je uvršteno u vodič Flos Olei koji donosi pregled najboljih ekstra djevičanskih ulja u 2011. odabirući ih među proizvođačima iz više od 40 zemalja svijeta.

 

Pogledano 143 put(a), 1 pregleda danas

Dodaj novi komentar

 

Slični oglasi

VOĆNE RAKIJE ŠIMIĆ

098 256878

Trg Svetog Trojstva 20, Požega, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

Obiteljski obrt „Šimić“ obuhvaća površinu od 17 hektara od čega je 7 hektara pod nasadima kruške Viljamovke, 7 hektara šljive Čačanska rodna, Valjevkai Čačanska Ljepotica, zatim 3 hektara akumulacijskog jezera…  Pročitaj više »

OPG MIHALIĆ

0997947631

Tišina Kaptolska, Hrvatska

Oznaka na karti

Registrirano smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo sa sjedištem u općini Martinska Ves u Sisačko-moslavačkoj županiji. Dugi niz godina bavimo se ratarstvom i voćarstvom.  Pročitaj više »

OPG IRENA VOZDECKI – SVIJET LAVANDE

098430918

Stjepan Kefelje 63, Kutinska Slatina, Hrvatska

09:00-19:00h

Oznaka na karti

Obiteljsko Poljoprivredno Gospodarstvo Vozdecki & tvrtka S.T.U.P d.o.o. sa sjedištem u Kutinskoj Slatini, već niz godina izrađuje prirodne eko proizvode i suvenire od Lavande.  Pročitaj više »