ULJARA BENVEGNU – PRERADA MASLINA I PRODAJA MASLINOVOG ULJA

Krasica, Croatia

Web stranica

+385 52 776 400

} pon-pet: 09:00-18:00

Radi se o malom gospodarstvu koje raspolaže s 4 hektara vlastitog maslinika u kojem je posađeno 508 stabala istarske bjelice, te talijanskih sorti među kojima frantoio, leccino i pendolino.

Ove godine smo otvorili novu uljaru, opremljenu novom tehnološkom linijom za predu maslina Pieralisi, investicije teške 6 milijuna kuna.

MASLINOVO ULJE

EKSTRA DJEVIČANSKO MASLINOVO ULJE
-Bistro ekstra djevičansko ulje Benvegnu, zlatno-žute zagasite boje.

Skladnog i suzdržanog mirisa, odlikuju ga elegantni biljni osjeti artičoke i poljskog strička (badelja), obogaćeni začinskim obilježjima crnog papra, vanilije, mente i ružmarina.

-U ustima je kompleksno i nježno, odlikuju ga obilježja poljske cikorije, salate loćike i izraženi trpki badem na kraju.

-Idealno se sljubljuje sa predjelima od povrća, brusketama s rajčicom, salatama od blagvi, s mariniranim ljuskarima, s juhama od graha, glavnim jelima s mekušcima, s ribom od kamena* u foliji, svinjskim mesom na žaru te srednje odležanim sirevima.

Naše ulje je uvršteno u vodič Flos Olei koji donosi pregled najboljih ekstra djevičanskih ulja u 2011. odabirući ih među proizvođačima iz više od 40 zemalja svijeta.

 

Pogledano 1095 put(a), 2 pregleda danas

Dodaj novi komentar

Nema povezanih oglasa